Och så blev han dålig!

God morgon! ☀️ Preciiiis när jag har börjat slappna av och tänka att livet är jäkligt gött nu när Mio mår så bra så ringer han från skolan (igår): “Jag har jätteont i huvudet mamma!”
Vi skulle ändå åka till Lund så han missade egentligen inte så mycket, men det är ändå själva grejen. Och vet ni vad det fina är? Att det bara varade ett par timmar! Nu får vi hålla tummarna för att det bara var en engångsgrej, eller hur?!!? ✊?
Jag och Amanda började dagen med att spela in videos. Ja efter vårt veckomöte som vi har varje måndag alltså. Någon av de bästa investeringarna vi har gjort är i de här lamporna. När vi ska ta bättre bilder eller när vi ska filma så släcker vi allt annat ljus (som ju är gult) och tänder våra fotolampor. Och så använder vi en mygga för att ljudet ska bli bra. 

Jag tycker inte att det är jobbigt att bli filmad, utan det jobbiga är snarare att rigga allting – så nu tror jag faktiskt att vi ska möblera om så att allt får stå kvar där.
Hur som helst, precis efter lunch åkte jag till Lund med Mio – och de är helt fantastiska där… MEN jag längtar så mycket efter att få sitta hela dagar på kontoret och jobba. Jag har så mycket jag vill göra! Och inte bara släcka bränder och göra “måsten”.
Och på tal om måsten… nu måste jag väcka barnen och kicka igång dagen! Puss! ♡
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *