Såna här dagar får man bara skratta åt!

Herregud, allting har tagit sån himla tid idag. Det mesta som kan gå fel har liksom gått fel.
I morse började jag i och för sig bra, hos min PT. Jag känner mig stark och peppad på min träning. Saknar lite grann mina dagar där jag jobbade som personlig tränare, men jag har liksom inte dragit igång det igen efter att jag var tvungen att hoppa in för en kollega som blev sjuk (på Mama Said då alltså). Men jag saknar det som sagt. Min egen träning går dock bra. Jag kör styrketräning på onsdagar och söndagar, och så kör jag danspass två eller tre gånger i veckan, beroende på vad jag hinner med. Och… tadaa! Så har jag börjat med yoga på morgnarna. Jag har bytt ut min meditation till yoga. Och då lugn yoga, och alltså inte “träningsyoga”. Jag fokuserar på solhälsningar och på rörlighetsyoga på ett eller annat sätt. Så skönt. Jag älskar det. Var lite trött på meditationen så det här känns kul! ??‍♀️Just det… I morse på gymmet så testade jag (för första gången på länge) att ställa mig på händer – och jag stod dubbelt så lång tid som jag någonsin har gjort! Hurra! Från ingenstans liksom. ??‍♀️
Hur som helst… sen… efter träningen så har det mesta gått snett, men jag bestämde mig rätt snabbt för att enda sättet att bemöta det på är att skratta och faktiskt komma ihåg att det är ingen som är skadad eller så. Det är bara… sjukt struligt med allt från datorer till bilder, till videos till… ja men allt. 
Men… som sagt – det är bara att skratta och komma ihåg att det kommer en ny dag imorgon! ?
 
 

16 thoughts on “Såna här dagar får man bara skratta åt!

  1. Usch, jag gillar inte såna dagar. Jag hade en kaosdag igår på jobbet och hade det inte varit för att det är i princip omöjligt att få tag på vikarier så hade jag stannat hemma idag. Känner mig helt färdig. 🙁 Hoppas att du har haft bättre dagar nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *