God morgon föreläsningsvecka!

God morgon härliga ni! Den här veckan är det föreläsningsvecka, det vill säga veckan då jag ska köra min föreläsning för första gången. Och det ska bli så kuuuul! ?Ja alltså egentligen så är jag svinnervös för att jag ska glömma ordningen eller nåt och inte lyckas… MEN, här och nu så var det sista gången jag sa det. Från och med nu väljer jag att tänka att det kommer att bli succé! Det kommer gå så bra att jag kommer känna efteråt att det här vill jag göra igen och igen och igen! Det ni! Bara pepp nu alltså. Föreläsningen är på torsdag kväll, och jag kommer ha hela onsdagen och torsdagen till att träna och förbereda mig. Fram tills dess ska jag mest tänka positivt, peppa mig själv och visualisera hur jag står där och bara älskar det. Ja men succé som sagt! Bra va? Nu kör vi! ☀️??
 

16 thoughts on “God morgon föreläsningsvecka!

  1. Det blir jättebra! Du gillar ju att stå på scen och ämnet är intressant och viktigt. Du kommer säkert att presentera det med humor också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *