Möten och första besöket hos sjukgymnasten

God kväll! ✨Den har dagen har rusat på i 190 men allt har klaffat så himlans perfekt. Jag ska inte tråka ut er med exakta tidpunkter men det har verkligen varit så att varje grej som jag har gjort, har slutat EXAKT två minuter innan nästa grej, så att jag alldeles preciiis har hunnit. Finfint va? Såna här dagar skulle man ha oftare. Jag har fått mycket gjort och allt har liksom klaffat.
Jag började dagen med att köra Mio till skolan (han kan ju inte promenera nu) och åkte sen direkt till kontoret för att ha morgonmöte. Jag kom in mycket senare än vanligt men ändå i tid till vårt möte. Och precis när vårt möte var slut så kom en av våra kunder, eftersom vi skulle ha möte med honom. 
På eftermiddagen rev jag först av ett Skypemöte med en kund…
… sen åkte jag och Mio till diabetesmottagningen (och fick veta att Mios värden var mycket bättre den här gången!! ?? och så fort vi var klara där – så i trapphuset på väg ner – började nästa möte, i telefon. Och en stund senare, en minut innan vi skulle vara på plats, så kom jag och Mio till sjukgymnasten. 
Där konstaterade man att Mios ben är rätt dåligt. Ja alltså svagt och orörligt. Han har en ganska lång väg tillbaka till normalt. Det här kommer ta flera månader… Han blev rekommenderad att gå med kryckor så vi ska försöka det nu även om det gör ont i handen. Han kan ju åtminstone GÅ med dem tänker jag… även om han har för ont för att hoppa.
Hur som helst, jag har också hunnit skicka ut två offerter idag samt fått en väldigt rolig förfrågan… men jag är så otålig. Det tar sån tiiid att komma igång med nya kunder… Jag vill liksom komma igång NU.
Hur är det med er? Hur har er dag varit? ♡
 

0 thoughts on “Möten och första besöket hos sjukgymnasten

  1. Jag har jobbat hela dagen, 07:30-16. Sedan hem och käka sushi 😀 Fick dock köra till sushistället och byta sushi, vi hade fått fel. Dom bad som mycket om ursäkt och så fick jag en påse räkchips. Har betalt lite räkningar. Sitter nu och plöjer igenom några bloggar, lyssnar på musik. Skall även uppdatera min blogg. Imorgon har jag sovmorgon, jobbar 12-20:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *