Out of office

Heeej! ? Jäklarrrr vad hektiska dagar det har varit nu då. Mio har fyllt år, pappa och company har varit och hälsat på och grattat. Vi har varit på Out of Office med Mama Said-gänget och… så håller jag ju på och jobbar med Social Media Academy! (Webbutbildning för den som vill jobba med sociala medier för företag. Om du är intresserad av att få veta mer – lämna din mailadress här så kommer jag berätta via mail). I morse gick jag upp klockan fem för att packa inför min resa. Ska iväg och vara borta ända till söndag. Och hjälp vad stressigt det har varit inför!
Men hörni – Out of office… Wow vad kul vi hade där. Vilket jäkla ös under fyra timmar. Svinkul! 
Nu har jag ju inte varit den mest fantastiska bloggaren lately… men jag vill ändå säga redan nu att det blir lite glest här den här veckan. Men ni ska veta att jag just nu sitter och jobbar på en strategi för mina egna kanaler samtidigt som jag ju då bygger utbildningen. Det kommer bli så bra det här! ?
 

0 thoughts on “Out of office

  1. Stressigt du har det, men en liten drink med gänget är ju härligt, önskar dej lycka till och ber dej vara rädd om dej! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *