Back in town!

Heeej, vad länge sen det var nu! ?Jag var ju iväg där i nästan en vecka och sen har jag haft ett helt galet schema. Alltså galet som i att jag har struntat i att gå och snyta mig för att jag inte har haft tid typ. Men… jag hade en magisk vecka med magisk utsikt innan det. Kolla vad jag vaknade till på morgnarna. ☀️❄️☃️

Hur som helst… Jag kom hem sent söndag kväll. Somnade väl runt ett och gick upp tidigt på måndagen. Amanda skulle jobba sin sista dag och Sanna skulle börja sin första efter mammaledighet så det var en massa hej och hej då på kontoret. ?
Tisdag och onsdag gick jag upp klockan fyra och torsdag klockan fem. Allt för att hinna ikapp. Jag har nämligen SVINmycket att göra med min webbutbildning Social Media Academy nu innan den lanserar! Och så hade jag en föreläsning i torsdags som jag var tvungen att snickra ihop, och öva på. Och dessutom så hade vi workshop med nya kunder, jag var ute på landet långt borta för att vara med i en podd och bla bla bla… Ja men det har varit så sjukt jäkla mycket. Det ÄR sjukt mycket. Och anledningen är att det som sagt börjar närma sig lansering av Social Media Academy. 
Lanseringen sker den 3 april, i och med att ett gratis webinar “10 saker du behöver ha koll på som Social Media Manager” startar. Vill ni gå på det webinaret? Ja men alltså det är ju online. Men ni kan väl joina? Om ni vill det så registrerar ni er här.
 
 

16 thoughts on “Back in town!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *