Många funderingar igen

Hej vad det går! ?? Idag har vi bara jobbat med en enda sak – nämligen planering! Vi har först haft veckomöte för att göra contentplanering för våra kunder och för oss själva, och sen har vi haft workshop kring en ny kund som vi förmodligen ska jobba med, som kommer bli SVINkul. Det är inom nöjesbranschen. Håll tummarna för att vi får igenom det här nu! ✊?
Efter workshopen så gjorde vi den stora planeringen: Lanseringen av webbutbildningen! Vi hade redan gjort ett excelsheet och hade rätt bra koll på det som skulle göras, men nu satte vi upp det på väggen istället och gick igenom dag för dag. Jag fick rosa post it-lappar, Sara blå, Sanna gröna och Frida gula. På så sätt så kan vi enkelt hålla koll på vad det är vi ska göra, och kan dessutom skjuta fram lapparna om vi inte hinner en dag. 

Fast… tanken är att allt ska vara 100% klart till nästa fredag. NÄSTA fredag!!! Alltså det är inte långt tills dess. Klarar jag det här (Det kommer jag göra. jag kommer INTE ge mig!) så har jag varit sjukt effektiv. Och det är jag ju tack och lov. Den här veckan har jag ovanligt mycket tid, vilket jag verkligen ska utnyttja. Jag har bestämt mig för att be om hjälp också, om det finns nånting som jag kan få hjälp med. Idag frågade jag till exempel om Alvin fick åka med en kompis till och från fotbollen, vilket så klart gick bra. Nu blev det inte så eftersom han skadade sig igår på träningen och inte kunde springa ordentligt idag. Men ändå. Jag ska bli bättre på att be om hjälp de här veckorna. Jobbhjälp då alltså. Men vissa saker är väldigt svåra att delegera dock… 
Huur som helst… Nu är jag hemma och ska lägga mig tidigt ikväll. Jag kör hellre tidiga morgnar än sena kvällar. Haha… säger jag nu ja… Vem vet, om några dagar kanske jag sitter här och inser att jag måste göra både och. 
Hörni, en helt annan sak… jag har börjat fundera lite igen på våra affärer. På Mama Said alltså. Vad är det vi gör mest av? Vad borde vi göra? Vilken modell är bäst? Ja men det som jag funderade lite över i vintras. Jag kommer inte fundera djupare på det nu (har ju annat att tänka på) men kan inte rå för att det ligger där i bakhuvudet och maler lite. Men det är kul. Spännande liksom. Kanske jag kommer på nån ny vinkel så smånginom, vem vet? ??‍♀️
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *