Gratis webinar: 10 saker du bör ha koll på som Social Media manager!

Ni vet ju att jag håller på att skapa en webbutbildning, eller hur? Jag kan säga att det är så otroligt mycket jobb med det här, men också att jag redan känner mig väldigt nöjd. Det blir bra! Det blir riktigt bra. Igår lördags började jag med de första slidesen (Hmm, läses på engelska) och… ja det blir bra helt enkelt. Jag har nu bestämt lanseringsdatum och är sååå pirrig inför det. Dels för att jag mer eller mindre måste jobba all vaken tid, och dels för att… Ja men hur ska det gå liksom? Håll tummarna och be till allt ni kan be till att det blir lyckosamt! Att jag kommer få in många elever. ✊?
Lanseringen sker som sagt den 3 april, och då kommer ni kunna köpa utbildningen fram till den 14 april – sen stänger jag dörrarna igen, så det blir en massiv och hektisk lanseringsperiod.
Vi öppnar dörrarna den 3 april klockan 19,00 genom att bjuda in till ett gratis webinar: “10 saker du bör ha koll på som Social Media manager!” Vill ni vara med på det? Boka genast in er här i såna fall. Det enda ni behöver är en dator/ telefon och internet. Webinaret håller på ca. en timme. Puss! ?
Och om ni inte kan den 3 april så har ni även chans den 7 april eller den 11 april — det är bara att välja. Men nä hörni… nu ska jag jobba vidare här… ??
 

33 thoughts on “Gratis webinar: 10 saker du bör ha koll på som Social Media manager!

  1. Hej!
    Jag vill jättegärna va med på ditt gratis webbinar den 3 april kl 19.00! Räcker det att anmäla sig såhär?
    Mvh
    Laila

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *