Jo tack jag kämpar på!

Hörni, snart är jag klar med grunden! ??Jag har bestämt mig för att göra allt jag kan för att hinna klart med innehållet i utbildningen idag. Hinner jag inte ikväll så kommer jag gå upp 4 eller 5 imorgon (bereonde på hur mycket jag har kvar när jag går och lägger mig) och bara kavla upp ärmarna och göra det. Jag måste! ??
För när jag har byggt klart hela grunden så måste jag gå in och göra en hel del finjusteringar. Och sen i helgen är tanken att jag ska börja spela in allt. Jag ska både spela in videos och ljud och då krävs det att allt är helt perfekt, och utan ens ett stavfel. Ja men ni fattar. Jag behöver bli KLAR! ?Och imorgon försvinner en stor del av dagen eftersom jag ska till Helsingborg och föreläsa. Jättekul ju, men det tar så klart tid. 
Huuur som helst, jag har Sanna och Sara till hjälp med mycket som rör lanseringen och alla mail som ska skapas, och JÄKLARRR vad glad jag är över det. Annars hade det aldrig gått.

På tal om nåt heeelt annat: Jag har hittat ett nytt favvoställe att hämta mat från. Nämligen Avokado här i Malmö. Så himlans goda “Bowls” Inte för att jag förstår skillnaden mellan en bowl och en sallad. För mig är det sallad. Men ja ja, strunt i det, det är i alla fall svingott och superfräscht. Man får välja till protein, och jag väljer alltid pulled vegme, som pulled beef typ — fast vegetariskt. Magiskt! Testa om ni bor i Malmö! 
Men nä hörni, nu ska jag åka hem från kontoret… och… fortsätta jobba. See ya! ??
 

16 thoughts on “Jo tack jag kämpar på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *