Och DÄR var jag klar!

God morgon hörni! ☀️ Jag har haft ett par dagar då jag har grottat ner mig totalt i mina slides till webbutbildningen. Först och främst så skulle jag ju skriva alla slides, och sen så skulle jag gå igenom de med mina kollegor och göra rättningar. Och sen var det dags för inspelning. Jag skulle spela in allt ljud och alla videos och hade bestämt mig för att försöka hinna göra klart det under helgen. Och jäklar vad jag körde på igår! Jag spelade in så att mikrofonen höll på att brinna upp. Jag satt 13 timmar på kontoret och bara körde på! OCH BLEV KLAR!! Jag gick därifrån så otroligt lättad. Ja men alltså klar med den uppgiften.
Idag har jag suttit fyra timmar och gjort skärminspelningar — och nu väntar en vecka då vi ska sätta ihop allt. Men då kan vi hjälpas åt! 
Jag är medveten om att jag kommer att få göra ändringar — vi kommer garanterat hitta nåt fel — men det är ok. På det stora hela så är alla inspelningar klara och det innebär att ett tungt tok är avlyft från mina axlar. Halleluja!
Nu ska jag bara se till att få in en massa människor till mina webinar också — för det är där jag kommer att berätta om utbildningen, och det är där man kommer att kunna ställa frågor.  Men… i vilket fall som helst… Oj vad jag njuter! ?

 
 

16 thoughts on “Och DÄR var jag klar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *