Välkommen tillbaka kompisar!

Heeej och välkommen tillbaka till ett nytt ställe — fast ändå till samma gamla vanliga. 🙋🏽‍♀️Ja men som du ser så känns den här layouten mer… sociala medier-aktig, eller hur? Jag är medveten om det. Eller ja det är så klart ett medvetet val. Jag har till att börja med flyttat över bloggen till WordPress, och sen så har jag då också ändrat layout helt och hållet.

sociala medier alexandra bylund

Varför det undrar du kanske nu? Jo men jag ville liksom ta bloggen till en ny nivå, där det snabbt går att se vad man får. Jag skriver ju ofta ur ett personligt perspektiv, men jag vill ändå att det ska synas vad jag pysslar med rent professionellt.

Jag har ju en podd om sociala medier och en podd om entreprenörskap, och så har jag min webbutbildning Social Media Academy , och framförallt… Mama Said som ju är en sociala medier och contentbyrå. Och så bloggen då — ja men ni fattar sambandet? 🤷🏽‍♀️

Så hur ska det bli här nu då? Jo men jag tänker att det blir ungefär som det alltid har varit — men kanske mer om mitt jobb och sociala medier bara.

Men nu undrar jag… Hänger ni med? Gillar ni det? Ska det bli kul? Jag vill sjävklart ha med er på tåget! 🚃❤️

6 thoughts on “Välkommen tillbaka kompisar!

  1. Först undrade om jag skrivit in rätt adress. Men så såg jag att det är du. Jag gillar verkligen din nya sida. Ser verkligen fram mot att få fortsätta läsa här. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *