Veckans planer

God morgon! ☀️Vilken jäkla påskhelg vi har haft! Jag har jobbat lite, varit ledig och hängt ute i solen, fixat på vår uteplats (varit på Plantagen tre gånger och ställt en massa korkade frågor. Kan exakt INGET om växter) och bara haft det helt jäkla fab. Älskar ledighet när det är fint väder. Och älskar att sommaren är på vääääg! ??

Så här ser i alla fall veckan ut:

Tisdag:

08,30 — möte på Mios skola. Vi ska ha en uppföljning på hur det har gått. Nuförtiden går han till skolan även om han har ont, eftersom han vägrar att gå om åttan, och jag måste säga att han är svinduktig. Han kämpar som tusan de dagarna.

09,10 — hämta upp Alvin för att åka till tandläkaren med honom. Ja men det blev en slowstart på veckan. Lite störigt, men lika bra att få det gjort.

10,00 — Kontoret. Vi ska ha veckomöte och göra all planering. Just nu så håller vi på med ett nytt projekt som jag tänker att jag ska outa för er nu i veckan. Ska bara göra planen för när…

Lunchen tror jag att vi äter ute på vår brygga (Älskar det!) och sen i eftermiddag så ska vi jobba med att skapa en jäklans massa innehåll. Kul! Det är ändå nåt av det roligaste tycker jag.

Throwback till förra sommaren när Jessica, Angelica, Anni och Fanny jobbade hos oss. Fina tjajor allihop!

Onsdag:

Börjar morgonen hos min PT och ska sen spela in podd med Linda. Har du några önskemål om vad vi ska prata om? Inom entreprenörskap och företagande… Resten av dagen är jag på kontoret. Jag har blivit duktigare på att inte springa på så många möten för att ha mer tid att “jobba”. Det är SÅ skönt!

Torsdag:

Börjar morgonen med möte. Älskar att starta med möte, så att det liksom är avklarat istället för att man ska avbryta sen när man sitter inne i nåt.

Resten av dagen ska jag jobba med vårt nya projekt som jag tråkigt nog inte kan berätta om nu… Blä för sånt. Sorry! ?

På kvällen ska jag sända live för Social Media Academy-medlemmarna. Jag tänker att nu när de har kört på med utbildningen i ett par veckor så har de säkert frågor och funderingar. Vill inte att de ska fastna! Och vill inte heller att de ska tappa inspirationen så jag kommer sända live regelbundet.

Fredag:

En heel dag utan möten och speciella tider att passa. Grymt ju! Älskar såna dagar! Min förhoppning är att när fredagen är slut så har vi kommit riktigt långt när det gäller det nya projektet. Så långt att vi känner att vi är över hälften. Håll tummarna för det. Jag ska i alla fall jobba stenhårt för det! Och har gjort det under påsken, även om jag också har hunnit vara sjuk, varit ute i solen och fixat på uteplatsen.

Tänker att jag borde gå på en AW på fredag… Hmm… kanske borde styra upp det. ?

Men nu är det dags hörni — nu ska jag samla ihop oss här och kicka igång veckan. Så peppad! ??Hur ser er vecka ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *