Så jäkla roligt just nu & Storytelling-webinar

God morgon!  ☀️ Hörni, just nu är jobbet så himlans roligt. Jag jobbar som bara den, och ibland strular det till sig, men oj vad kul det är. Vi har, som ni som följer mig vet, jobbat stenhårt först med Social Media Academy och nu även med Podcast Production, och sen har vi ju också våra kunder samt en himla massa förfrågningar som strömmar in. Just nu står jag i ett vägskäl… Jag kan inte riktigt gå in på detaljer, men det orsakar i alla fall en jäkla massa tankeverksamhet. 🤔Det handlar så klart om vilket håll Mama Said ska gå. Men det är bara angelägna saker jag funderar över så jag ska inte klaga.

Det jag vill komma till är att, även om det är mycket, så är det otroligt roligt just nu. Vi börjar öka takten så smått igen eftersom vi börjar närma oss lansering av Podcast Production, och det innebär att kontoret börjar bli stökigt och att vi är knivskarpseffektiva. Kan man ens säga så? Ja men jag gör det och ni fattar, det vet jag! 👋🏽

Igår var jag på AW. Jag har lovat mig själv på att bli bättre på att göra såna roligheter, speciellt nu när det är sommar och sol. Mycket enklare då ju! ☀️ Och idag är det en riktigt grå och regnig dag. Det passar mig ALLDELES utmärkt. Jag ska nämligen hänga hemma med barnen, jobba med Podcast Production och skriva ihop min utbildning om storytelling som jag ska ha om ett par veckor. Jag ska börja med att kolla in ifall något av de tre webinaren som jag länkar nedan kan vara bra som inspiration. Jag har aldrig kört en heldag om storytelling men älskar ämnet så jag tycker att det ska bli svinroligt! ✨

De här webinaren ska jag alltså kolla in. Alla tre är om storytelling:

  1. The addictive power of stories
  2. Pitching your story to investors
  3. The professional X-factor

Frågan är om jag ska lägga mig i sängen och kolla eller om jag ska sätta mig med en kopp te i den sköna fåtöljen och kolla på gammel-TVn… 🤔 Sånt jäkla lyxproblem. Älskar rainy days ibland! ☺️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *