Contentdagar

God morgon! ☀️Jag har tänkt på en sak… och det är att jag skulle vilja avsätta tid, typ två dagar (sammanhängande) i månaden till contentdagar. Jag tänker att jag, ensam eller tillsammans med Mama Said-gänget eller med andra personer som jobbar med content, skulle åka iväg i ett och ett halvt dygn — ja alltså en natt — och fokusera på att skapa content. Tänk att sitta två heldagar och BARA skapa content. Vilken jäkla lyx! 😇

Eftersom man är i heeelt olika mode när man skapar content och när man jobbar med att släcka bränder, sitta med ekonomi eller annat löpande arbete så vore det så bra, kul och dessutom effektivt att avsätta tid för enbart contentskapande, eller hur? 💁🏽‍♀️ Ja men jag har tänkt på det här ett tag och tror att jag bara ska se till att göra slag i saken. 👋🏽 Kanske det får vänta till efter sommaren dock. Och det är nyckeln till allt man vill göra hörni: Att planera låångt fram. Min absolut sämsta gren, men som jag har insett att jag MÅSTE bli bättre på — ja i alla fall om jag ska kunna komma iväg på såna här grejer. För kalendern blir alltid uppbokad, det kan man vara helt säker på. Då är det lika bra att såna här härligheter hinner före, eller hur?

Idag är det årsmöte i Influencers of Sweden, och eftersom jag sitter i valberedningen så har jag, tillsammans med en annan tjej som heter Maryem, tagit fram kandidater. Det ska bli skönt när jag kan lägga den pucken bakom mig. Inte för att det är tråkigt på något sätt, men jag älskar liksom att slutföra saker. 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *