Provtagning, skolmöte och kundmöte ☀️

Amen alltså huuur härligt är det att vakna varje morgon och det är ljust och varmt ute? Jag ÄLSKAR det!

Idag ska vi först till sjukhuset för att ta Mios rutinprover. Vi brukar göra det varannan eller var tredje månad, kommer inte riktigt ihåg hur ofta det är men det känns som… ofta. Hur som helst, han tar prov på kortisolnivån i kroppen, och sen får vi svar nästa vecka hoppas jag. Han har lite så där på-gränsen-värden, och förhoppningsvis så kommer de stabiliseras så småningom men jag vet inte… vi får se. De öppnar för provtagning kl. 07 så därav uppe med tuppen idag! 🐔

Efter det ska vi på skolmöte. Mio har kämpat som tusan och har gått i skolan hela terminen trots huvudvärk vissa dagar och perioder, så de där skolmötena är numera rätt sköna att gå på. Äntligen är det nåt positivt! Det har varit så sjukt jäkla kämpigt under många år — och rädslan för att han ska gå ut utan betyg har varit enormt stor. Men nu har han alltså kämpat som bara den, och har mer närvaro än nånsin. Jag är såå stolt över honom! ❤️

Och nu börjar det närma sig nionde klass (!) och därmed dags att söka in till gymnasiet, så nu gäller det! Han hade praoplats på Redfellas tidigare i våras och eftersom han bara städade, och inte fixade mat och smoothies, så tyckte han inte att det var ett så där jätteroligt jobb, och är därmed mer pepp än nånsin på bra utbildning. Bra ju! 😇

Hur som helst, efter skolmötet så ska jag, Sara och Jamie (vår nya tjej) åka till Helsingborg och gå på möte med en ny, potentiell kund. Det är ett företag som vill ha hjälp med en sociala medier-strategi så vi ska dit och träffa VDn + den person som kontaktade mig och se om vi kan få ihop nåt slags samarbete. Vet inte om de också vill att vi sen jobbar med deras sociala kanaler, vi får se! Det vore kul om vi även fick göra det! 😊

Kul att Jamies första timmar blir tillsammans med oss och en kund. Ja ja, that's life! Jag tänker att jag påbörjar hennes introduktion i bilen på vägen upp! 🚗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *