Hur tusan kan man vakna klockan fem? ?

Hörni, det här är så jäklans konstigt! Det var ju AW igår, vilket var superkul, det blev liksom en väldigt rolig och skrattig kväll, och jag som trodde att jag skulle gå hem vid sju, åtta-tiden var ute “ända” till 21,00. Alvin var på skoldisco så jag hade den tiden att förhålla mig till, eftersom han skulle komma hem då.

Och det var som sagt en rolig kväll. Vi drack bubbel och skrattade en hel del. Jag blir ALLTID trött när jag dricker vin eller bubbel. Ja dagen efter alltså. Så HUR KAN DET KOMMA SIG ATT JAG VAKNAR KL. 5 OCH SEN INTE SOMNAR OM? ? Galet ju!

Men ok… jag har en del att fixa med i helgen, så det passade väl ändå bra att jag vaknade tidigt och nu redan är alive and kickin! Jag är glad att det inte är så fint väder — så att jag kan sitta här hemma med tända ljus och te, och skapa innehåll. Ja för det är det som står på min agenda den här helgen: Innehållsskapande! Dels till våra webinarbonus till utbildningen (om man köper Podcast Production under något av webinaren så får man en URbra bonus) och dels till bloggen… och lite annat.

Så det får väl ändå vara ok att jag vaknade så tidigt, men fattar ändå inte. Känns korkat! Lite senare i helgen, jag tänker att jag kommer att publicera det imorgon kväll eller nåt, så ska jag skriva en bloggartikel om hur influencers borde tänka när det kommer till samarbeten. För när jag sitter på andra sidan, som företag och köpare, så finns det så många saker att önska… Vill ni veta? Ja jag ska hur som helst skriva hur jag tänker och vad jag tycker att influencers borde tänka på för att sälja mer! ?

Men nu ska jag grotta ner mig lite i utbildningen! ??

2 thoughts on “Hur tusan kan man vakna klockan fem? ?

    1. Hmm, vad är mitt driv ja? Jag tror det är att jag älskar att skapa saker. Älskar att hitta på saker och genomföra dem. Och nu har vi en så himla bra arbetsfördelning. Jag skapar utbildningen och sen har jag mitt team som klipper, gör annonser etc. Och det innebär att vi alla gör det som vi tycker är roligt. Hade jag behövt göra ALLT själv, hela vägen, så hade jag nog inte orkat på samma sätt. ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *