Veckans planer — vecka 22

God morgon! Jäklar vilken lugn dag det var igår. ? Vi gjorde typ ingenting, förutom att jag jobbade på förmiddagen då. Gjorde klart allt med Instagramutbildningen så jag är så nöjd. Det är alltså en hel utbildning som vi kommer att erbjuda som bonus till de som köper Podcast Production under själva webinaret. Egentligen känns det som en för bra bonus, eftersom det egentligen är en hel utbildning i sig själv, men så får det bli. Hellre för hög kvalitet än för låg! ??

Men veckan som kommer då… Så här ser den ut:

Måndag:

Vi har ju alltid, alltid veckomöte måndagmorgnar och har nog aldrig flyttat på det. Det är liksom gjutet i sten, förutom den här måndagen. Vi körde vårt veckomöte i fredags eftersom vi har två kundmöten måndag förmiddag. Och det passade ändå bättre eftersom Sanna kom tillbaka från sin semester i fredags. Lika bra att uppdatera henne på var vi är i alla processer.

Så måndag morgon startar vi kl. 8 på kontoret med ett snabbt sammanfattande möte där vi sätter veckans to do's, och sen åker jag, Sanna och Jamie ut till Hyllie för att träffa ett företag som vill att vi ska hjälpa dem med innehåll till deras sociala kanaler — det vi gör bäst vill säga. Det här är en kund som vi har jobbat med i ett projekt en gång, och vi skulle verkligen vilja jobba med dem löpande också! Så håll tummarna! ✊?

Efter det ska vi ha möte med en annan kund på vårt kontor. Det är en kund som håller på med fysiska produkter — wiii, det önskar vi alltid eftersom vi ofta jobbar med tjänsteföretag. Kul mer variation ju — och som också behöver hjälp med sociala medier.

Det är ju så att det alltid tar tid innan man skriver avtal med kunder där man ska jobba löpande så där, men håll tummarna för att vi kan signa ganska så snabbt. ??

På eftermiddagen ska jag och Mio till hans Diabetesläkare, och hon är också den som är ansvarig för hans andra sjukdom, som har med kortisolet att göra. Vi går och tar prover på kortisolet en gång var tredje månad och så går vi då till läkaren. Och när det gäller diabetesen så gör vi så klart ofta besök hos läkaren för att följa upp hans blodsocker på lång sikt. Just nu har han ofta alldeles för lågt blodsocker vilket innebär att det sen skjuter i höjden när han proppar i sig druvsocker och annat för att höja det. En diabetikers största utmaning är balans!

Och så är det så klart fotboll för Alvin! ?⚽️

Tisdag:

Inga möten! Och så ska det förbli! Jag har nämligen svinmycket att göra kring Instagramutbildningen. Jag behöver spela in både videos och ljud så det tänkte jag ägna hela tisdagen till.

Onsdag:

Min födelsedag! ?☀️ Jag börjar dagen hos min PT och ska sen spela in podd med Linda, precis som vanligt på onsdagar alltså. Sen ska jag jobba undan det sista (hoppas jag. Jag MÅSTE hinna bli klar!!) innan vi ska äta en födelsedagslunch i restaurangen i huset där vi sitter. För sen… klockan 14 ska jag sticka och hämta barnen. För då ska vi nämligen köra till Danmark, upp till norra Själland — tror att vi ska vara nånstans i närheten av Gilleleje — och bo i ett hus med hela släkten på pappas sida. Carina fyller 70 så hon har hyrt ett gigantiskt hus och bjudit in barn, barnbarn och vänner. Det finns inomhuspool och ett stort spelrum med biljardbord och sånt så jag tror att alla — även kusinerna, stora som små — kommer trivas alldeles utmärkt. Där ska vi vara ända till söndag morgon! Sen måste jag hem och förmodligen jobba klart det som jag inte hann under tisdagen.

Torsdag — Söndag:

Ja vem vet vad vi kommer att göra… ??‍♀️ Äta gott, bada, spela biljard, vara ute i solen om det är fint väder, och så fira Carina så klart! Det kommer bli en urhärlig helg!

Vad ska ni hitta på i veckan? Ska ni också vara lediga på fredag när det är klämdag? Man älskar väl klämdagar ☺️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *