Podcast — Varför ska man ha det egentligen?

Tjohoo, idag drar “Den officiella podcastveckan” igång! Eller ehh… fick kanske lite hybris där, vi börjar om. JAG drar igång MIN poddvecka, vilket innebär att jag varje vardag kommer med ett finfint tips, know how eller Aha-grej, kring podcasts. Låt oss börja direkt! ??

Frågeställningen är: “Varför ska man ens ha en podcast? Finns det nåt värde i det?” I den här videon, så berättar jag om varför man som influencer, eller företag, bör ha en podcast i sitt varumärkesbyggande. Och om du kollar på hela videon så kommer du att få ta del av HUR JÄKLANS FINA siffror man kan uppnå med en podd. ??

Och du… innan du kollar — ifall du gillar videon så ge gärna en tumme upp och en kommentar inne på YouTube. Så att jag vet att det är nån idé att skapa videos. ??‍♀️

NU kan du titta! ?

Titta på videon genom att klicka här!

PS. Om du vill veta ännu mer om poddar — signa upp dig på mitt gratis webinar: “10 saker du behöver ha koll på när du ska skapa en podcast!”

2 thoughts on “Podcast — Varför ska man ha det egentligen?

  1. Ser verkligen fram emot kursen! ? Mitt stora dilemma är att hitta en podd-kompis som jag kan starta en podd med. ? Drev tidigare en podd med en vän men som inte har den tid som krävs längre för att kunna driva den. Så nu försöker jag spåna fram en ny poddidè. ?

    1. Ja och man vill ju liksom att det ska bli kontinuerligt… så att man inte bara kör några avsnitt och sen lägger av 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *