När lugnet lägger sig

Puh! Nu har jag varit i Danmark i nästan ett dygn och oj vad det ger mycket att inte jobba. Att inte sitta vid datorn och göra content eller betala fakturor. Just det där sistnämnda är så oerhört dödande för kreativiteten, och det är precis det jag vill prata om nu… Det här med kreativitet. ?

Jag VET ju att det är så men måste ändå ständigt påminna mig: Man MÅSTE ha space för att få fram kreativiteten. Det finns liksom inga andra sätt. Det måste liksom bli tyst i hjärnan. Och jag älskar när jag hamnar i det läget — när det blir tyst och hjärnan får space att börja leva sitt eget liv. När den liksom inte styrs av tider och måsten. Så det ska jag försöka njuta av här. Det där spacet! ??‍♀️

När vi kom igår så åt vi middag nästan direkt. Barnen (alla kusiner) badade i poolen och spelade pingis. Det är ett drömhus för kids alltså. Ett stooort spelrum med biljard, dart, fotbollsspel och pingis, och så en varm inomhuspool då. ? Ja men det är ju typ allt de behöver.

Idag har vi varit i Gilleleje och ätit lunch, men eftersom jag inte är nån fiskätare så fick jag snällt sitta (svinhungrig) och se på när de andra åt. Haha… that's life. Huvudsaken är att alla kids blev mätta. Ja men om det skulle vara så att du inte har barn… Du kommer fatta om du en dag skaffar barn. Att vara svinhungrig är inte hälften så jobbigt som att gå omkring och dras med en drös hungriga kids. ? Man ser liksom till att de har det bra, och så får man det själv bra (lugnt och skönt) på köpet! ??‍♀️

Och på tal om nånting helt annat… Så fort kidsen är uppe i vattnet så ska jag bege mig ut (i regnet visserligen, men strunt samma) och gå en sväng. Och så ska jag ringa Linda för att bolla lite kring webbutbildningar och lanseringar. Vad gör ni under ledigheten? Är ni också lediga imorgon? För alla skolor är väl stängda? ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *