Blir det ännu en utbildning?

Herregud, jag trodde väl aldrig att jag skulle sitta här igen och fundera på ifall vi ska lansera ännu en utbildning… MEN… det gör jag alltså nu. 💁🏽‍♀️

När jag för nån vecka sen satt och snickrade ihop en bonusmodul till Podcast Production så “råkade” den bli alldeles för stor och matig. Efter en hel helgs arbete så kom jag till kontoret på måndagen, och kände väl att det här var nog för mycket. Eller det hade jag liksom känt under hela helgen medan jag satt och byggde den. Tänkte att Maj gadd, ska de få en hel utbildning på köpet? Som bonus liksom. Helt gratis. Det kändes lite för bra. Och då är jag ändå av typen som vill att det ska kännas generöst samt att jag vill att det ska hålla hög kvalitet. Men det här kändes nästan lite för bra som sagt.

Ja och så kom jag då till kontoret på måndagen, och berättade för Sanna hur många moduler och lektioner jag hade gjort. Och hon sa direkt: NEJ! Det där är alldeles för mycket! Det där är en helt egen utbildning i sig själv. ☝🏽 Ha ha… Jag gjorde det igen… 🤦🏽‍♀️ I samma sekund som hon sa det så kände jag att hon hade så rätt. Mina Podcast Production-elever skulle förmodligen bli alldeles för överväldigade av allt (inte så relevanta för just dem) material, och jag skulle dessutom ha gett bort alldeles för mycket.

Så det var bara för mig att sätta mig och börja om, och göra en mycket mindre, och mer relevant bonus till Podcast Production. Fortfarande om Instagram, men “bara” med fokus på hur du kan koppla din podd med Instagram. Inte en hel jäkla utbildning! 😅

Och ja, ni förstår ju… Hela den helgens arbete resulterade ju i en väldigt bra grund till en Instagram-utbildning, så jag kan ju inte INTE lansera den, eller hur? Jag har dessutom suttit en hel helg till (igår och idag. Ja dagen idag har ju bara börjat men jag tänker snällt sitta kvar här vid datorn) och fortsatt. Och jag kan säga att den blir förbaskat bra. Den handlar rätt och slätt om “Så här växer du på Instagram”. Vad tror ni? Visst måste jag lansera den? Den är AS-bra om jag får säga det själv! Innehåller precis allt man behöver veta och kunna för att växa på Instagram. Den innehåller inga “smarta” quick fixes, utan är mer en utbildning som långsiktigt kommer hjälpa dig.

Ok, tell me — Upp till er nu… Ska jag satsa på att lansera den nu i sommar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *