Ny bloggadress!

Hörni kompisar, ni måste ändra bloggadress. Jag har hört att det är många som inte har kommit in på min blogg på flera dagar och AJ vad ont det gör i hjärtat. Nu får ni sätta er och läsa ikapp! 😍

Hur som helst… för ett tag sen så bytte jag, av olika anledningar (som är tekniska och totalt ointressanta) adress till alexandrabylund.se. Japp, .se istället för .com. Och så tänkte jag i min enfald (mitt fel!) att alla skulle vänja sig vid .se, men så insåg jag att så kan jag så klart inte tänka. Ni går ju in på samma länk som tidigare och har inte ens tänkt på att byta. Ju. Eftersom den ena skickas vidare till den andra…

Men… Nu är allt up and running igen oavsett vilken adress du går in på. Jag skulle dock vilja be dig att ändra så att du i fortsättningen går in på alexndrabylund.se. För man vet aldrig… .com-adressen kan komma att användas till annat i framtiden. 💁🏽‍♀️

Så. Klart slut för nu och från lanseringshets! Hjälp! Vi lanserar alltså Podcast Production om en vecka!! 🙃

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *