Vill du tjäna pengar på min utbildning?

Hörni, jag kom just på (eller ja i helgen när jag var ledig, jag kommer alltid på bra saker när jag är ledig) att det ju finns ett affiliate-program i den utbildningsplattform som jag använder. Så det betyder alltså att jag kan låta er tjäna pengar på min utbildning. Hur bra är inte det? 👏

Det funkar så här att om du marknadsför Podcast Production genom din blogg, ditt Insta, LinkedIn… whatever så kommer du få provision på varje försäljning som görs. Bra va?

Jag har ingen aning om hur mycket försäljning du kan göra, det är första gången jag gör det här, men om du är sugen på att testa så har du bara att vinna på det. Du kan liksom inte förlora nåt! Är du sugen på att testa? Om ja så ansök här! Vi kommer att välja ut ca. 10 personer så skynda på! Och just det… Du fakturerar oss 800:- + moms per försäljning.

Läs mer och ansök här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *