Webinar in the making

NU börjar det verkligen närma sig! 💃🏽 Och det märker jag särskilt tydligt eftersom jag sitter och jobbar med att sy ihop mitt webinar som jag ska sända live vid tre tillfällen nästa vecka.

Webinaret är det absolut sista jag gör, när ALLT, ALLT, ALLT kring utbildningen är klart. Sanna ropade ut idag att NU är även finputset färdigt, och det är så jäkla skönt. Det är verkligen ett pirr i det här med att lansera en utbildning. Det är pirrigt när vi går live och det är pirrigt när vi inväntar och ser hur försäljningen går. Hur många deltagare får vi liksom? 🤷🏽‍♀️

Ju fler desto roligare ju! Så nu håller vi tummar och tår stenhårt för att vi får in många podcastfantaster, ok? ✊🏽

Det sjuka, mitt i allt det här, är att nu precis så kom Jamie fram till oss och visade The Instagram Academy-loggan… Haha… vi är ju inte ens ute med Podcast Production än, men JAAA, det blir en Instagram-utbildning. Hur kul är inte det? 🙃

Men ikväll, närmare bestämt om 45 minuter så ska jag sända live hos mina favvisar i Social Media Academy. Ja men det är ju de deltagarna som har hoppat på hittills. Snart har jag en “kull” till som är fokuserade på poddar. Så jäklans kul det här! 💁🏽‍♀️

Och imorgon är “sista dagen” innan vi lanserar. Ja alltså vi är ju lediga på torsdag, och fredagen vill vi inte ha som en stressig “sista dag” utan vi tar hellre morgondagen till det så att vi KAN lösa eventuella fel och missar i lugn och ro. Och så lanserar vi ju inte förrän kl. 19 på måndag. Imorgon ska vi bland annat göra testbetalningar. Förra gången använde vi Stripe, men det har varit ganska struligt så nu kör vi istället PayPal.

Men nu hörni… dags att preppa inför livesändning! 🎬

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *