Wiii!! Idag gĂ€ller det! 🎉

Dagen D Ă€r hĂ€r! Nu smĂ€ller det! đŸ’„ Idag lanserar vi nĂ€mligen (Ă€ntligen) Podcast Production! Vi har Ă„terigen kĂ€mpat som tusan för att fĂ„ till en utbildning av riktigt bra kvalitet, och jag mĂ„ste sĂ€ga att jag Ă€r HELnöjd! Den Ă€r tamejtusan bra!

För nĂ„gra Ă„r sen insĂ„g jag storheten i poddar, ja inte bara att det Ă€r sĂ„ förbaskat kul, utan storheten i podcast som medium nĂ€r man vill stĂ€rka sitt varumĂ€rke — och sĂ„ smĂ„ningom ocksĂ„ sĂ€lja mer. Mina poddar har gjort sĂ„Ă„ mycket bĂ„de för mitt personliga varumĂ€rke och (framförallt) för Mama Said och jag vill med den hĂ€r utbildning ge fler den insikten och kunskapen.

Och idag lanserar vi alltsĂ„! Klockan 19,00 öppnar vi registreringarna, och dĂ„ drar vi ocksĂ„ igĂ„ng gratis-webinaret “10 saker du behöver ha koll pĂ„ om du ska skapa en podcast!” .

Wiii! Nu kör vi! Det ska bli sĂ„ himla spĂ€nnande att se hur mĂ„nga som hoppar pĂ„ utbildningen. Önska oss lycka till! 😍

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *