Vill du få feedback på ert Instagramkonto?

Det här inlägget innehåller reklam för min egen tjänst i samarbete med mitt eget företag Mama Said.

God morgon hörni! ☀️ Idag ska vi sätta oss i bilen och åka upp till min släkt i Sundsvall. Vi kommer att göra ett stopp på vägen och sova över på ett hotell utanför Stockholm eftersom det är 100 mil och det känns lite skönt att dela upp den sträckan på två dagar. Men det blir ändå nästan en hel dag i bilen. Vi älskar dock det, jag och barnen. ? Vi gör låtlistor, lyssnar på poddar, stannar och fikar, stannar och äter och bara kör på 100 % semesterfeeling. Så himla härligt! ?

Samtidigt… den här veckan som jag är borta så har vi väääldigt mycket att göra, så jag och Mama Said-gänget kommer ha morgonmöten varje dag för att liksom fördela dagens to do's. Men vi får se… vi hann med sjukt mycket igår så det kanske inte blir så farligt ändå… ?

Hur som helst, kommer ni ihåg att vi, förra året, drog igång en coachingtjänst där jag coachar er kring era Instagramkonton? Jag älskar att göra det och vi har sett fina resultat på de företag och personer som jag har coachat. Det är lite fint att få ett par ögon utifrån samt att få feedback på sitt flöde och också få någon att bolla med, eller hur? ? Varför säger jag det här nu då. Jo men så här är det… att om du bokar in det här nu — senast den 1 juli — så får du det till ett vad jag själv tycker SUPERgeneröst sommarpris. Istället för att det kostar 2995:- + moms så kostar det nu 995:- + moms. Bra va?

Vill du bli coachad kring ditt Instagramkonto med målet att växa och få fler följare? Ja men kolla då in här!

2 thoughts on “Vill du få feedback på ert Instagramkonto?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *