Välkommen till Instagram Academy

Det här inlägget innehåller reklam för min egen webbutbildning.

God morgon från Stockholm! Vi var ute på utflykt vid mormor och morfars gamla stuga Björntorpet igår och påbörjade vår hemresa mot Malmö först vid 17-tiden. Vi hade nämligen bestämt oss för att dela upp även hemresan på två dagar. Så skönt! Så inatt har vi sovit här i Stockholm igen, och snart ska vi gå iväg och äta hotellfrukost! 😋

Men innan det så vill jag berätta… För några år sen, närmare bestämt 2017, så skapade vi en webbutbildning som handlade om sociala medier. Vi gjorde ingen större grej av lanseringen utan hade den mest ute som ett test. Jag kände hela tiden att jag skulle vilja göra den lite annorlunda, lite bättre och dessutom då kunna ta mer betalt. Så då pratade vi om att vi kanske borde börja med att göra en som var lite smalare, t ex om podcasts eller om Instagram.

Nu… två och ett halvt år senare så har vi lanserat Social Media Academy och Podcast Production vilket ni säkert är flera som har koll på, och när jag och Sanna satt och pratade för ett par veckor sen så insåg vi att vi nu under de här veckorna kommer att ha det ganska lugnt… så då var frågan om vi skulle gå på semester direkt eller om vi istället skulle köra på med en utbildning till. 🤔 Och ja, jag vet att ni fattar vad vi kom fram till… Självklart att vi kör en utbildning till när vi ändå har farten uppe, och eftersom jag ändå hade ägnat dagar åt att snickra ihop en heldagsutbildning kring Instagram. 💁🏽‍♀️ Jag hade liksom innehållet klart men skulle så klart webbutbildningsanpassa det. Ja och det är i och för sig ingen liten sak… Har suttit i alla fall tre helger med det. Men så blev den klar och vi kände att nu kööör vi! 🚀

Och här är vi nu… i startgroparna med att lansera Instagram Academy! 🌟 Och jag är så otroligt pepp. Jag märker liksom att folk är superintresserade av den eftersom det bokar som bara sjutton till mina webinar. Utbildningen är en webbutbildning för dig som vill växa på Instagram och vi kör som vanligt gratis webinars så att du liksom kan få lite koll på vad utbildningen handlar om, samt en massa smaskigheter som du vill veta om Instagram.

Kul va? 😍 Ja men själv är jag så pepp att jag håller på att spricka. Har velat göra en Instagramutbildning i flera år, men känner faktiskt att NU är precis rätt läge eftersom det har varit så mycket myter och sånt kring algoritmer som jag har kristallklar koll på och därmed kan lära ut. Bland mycket annat…

Vill du komma på webinar? Ja men skynda att boka i såna fall!

1 juli, kl. 19,00

2 juli, kl. 13,00

7 juli, kl. 19,00

2 thoughts on “Välkommen till Instagram Academy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *