Träning, trötthet och bokslut ??‍♀️??

Hej hallå hörni! Idag började jag dagen med ett pass hos min PT, som varje onsdag sen flera år tillbaka. Älskar det träningspasset även om jag aldrig är sugen på det när jag vaknar. Men så är det ju när det kommer till träning… Den bästa stunden är oftast mitt i, när man håller på med det, eller ännu hellre EFTER! ?

Efter träningen stack jag till kontoret och insåg att jag är SÅ OTROLIGT TRÖTT! Herregud, nu kommer all trötthet från det senaste halvårets tokjobbande. Men det gör inget, det är ju ändå semester snart.

Ringde mormor på vägen och grattade henne på hennes 92-årsdag! ❤️

Men vet ni vad det skönaste är? Jag har suttit några timmar med ekonomin och fixat med pappershögar, kvitton, fakturor, underlag etc. Vi jobbar ju sen nästan ett år tillbaka, med Wint — och det är VÄLDIGT skönt. Jag älskar det. Det samlas liksom ingenting på hög, plus att det inte försvinner kvitton när man inte har mellanhänder. Win!!! Nackdelen är att man alltid måste jobba lite med ekonomin, varje vecka, men den stora fördelen är att man har bättre koll och att det aldrig blir så att man blir sittandes i tre dagar och börjar slita sig i håret över stora högar. Ja men jag är mer än nöjd med Wint. Var ju lite tveksam till en början. Jag ska dock ge mitt slutgiltiga besked kring vad jag tycker efter att vi har haft årsbokslut nu den sista juni. Jag tänker att jag inte ska ha mer att göra bara för att det är årsbokslut och hoppas att det stämmer.

Men nu hörni så ska jag jobba vidare här. Jag ska spela in en extra bonusmodul, antingen idag eller imorgon bitti, och den här bonusmodulen älskar jag lite så där extra mycket. Den handlar om fotografering!! ?? Mer säger jag inte… än. ??‍♀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *