Ledig helg! ☀️🌊🍓

Herregud vad jag ser fram emot den här helgen! Eller ja, nu är vi ju här. Och jag är HELT OCH HÅLLET LEDIG heeela helgen. Jag har liksom ingenting som jag måste, eller borde, göra — och det även om vi ska lansera Instagram Academy måndag kväll! Så jäkla härligt! 🙏🏽

Vi har liksom börjat lära oss det här med att producera och lansera webbutbildningar nu! 😅Så den här helgen, som ser ut så här om man tittar i Klart.se-appen…

… kommer jag tillbringa på stranden. Jag har inte haft en enda ordentlig stranddag det här året så det ska bli så himla härligt, och jag preppade igår genom att köpa baguetter och köttbullar till barnen, tog fram kylväska, vattenflaskor, handdukar, solkrämer, bollar osv. och står nästan redo nu. Haha… som en liten unge typ. Vi ska hänga, hela familjen, hela dagen nere i Falsterbo och NJUTA av sol och bad. ☀️ Och vi ska liksom inte behöva åka därifrån för att vi saknar nånting — därav packningen. 💁🏽‍♀️

En riktig sommardag på stranden alltså! Ni andra kanske också hänger på stranden idag och inte alls har tid att läsa det här ens… för vad gör man annars tänker jag? Om man inte hänger på stranden en sån här dag? 🤔 Eller ni kanske inte ens har så här fint väder där ni är… Ja men vad GÖR ni idag? 😍

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *