Idag lanserar vi! 💃

Tjohoo! Idag lanserar vi Instagram Academy! Och som vanligt sĂ„ Ă€r jag pirrig, nervös, peppad, pĂ„ tĂ„rna och allmĂ€nt glad. Det Ă€r SÅ kul att lansera. Det ger liksom en sĂ„n dĂ€r hĂ€rlig kick nĂ€r man kommer till jobbet en mĂ„ndag och vet att NU TUSAN GÄLLER DET! đŸ’„

Vi har övat igenom webinaret tvĂ„ gĂ„nger och det kĂ€nns klockrent. Sanna sköter all teknik sĂ„ att jag kan fokusera till 100 % pĂ„ att vara nĂ€rvarande och ge sĂ„ mycket energi som jag bara kan. Ja för jag ger verkligen allt under de hĂ€r webinaren. I dagens webinar sĂ„ kommer jag ge (tio) tips för hur man kan vĂ€xa pĂ„ Instagram och jag kan lova att jag liksom inte sitter och hĂ„ller inne pĂ„ nĂ„t för att de som ska gĂ„ utbildningen ska fĂ„ det. NĂ€ nĂ€, jag ger allt jag bara kan i de hĂ€r tio tipsen! 🌟 Jag vill liksom att man ska kĂ€nna att man har fĂ„tt riktigt mycket vĂ€rde om man nu har lagt ner en timme av sin dyrbara tid pĂ„ mig. 😇

SĂ„ nu sitter vi hĂ€r och preppar och har oss. Sanna klipper poddar till nĂ„gra av vĂ„ra kunder, jag fixar med vĂ„ra Facebook-annonser och gör en sista korr i utbildningen. Hur mĂ„nga korr kan man göra egentligen? (#petig) 😅

Men en annan sak hörni… Skulle det vara kul att fĂ„ reda pĂ„ lite mer hur jag gör med de hĂ€r webbutbildningarna? Hur jag lĂ€gger upp hela lanseringen och sĂ„? đŸ€” Hojta i sĂ„na fall sĂ„ kan jag sĂ€kert paketera det pĂ„ nĂ„t kuligt sĂ€tt hĂ€r i bloggen eller genom att skicka mail… vi fĂ„r se! 😍

2 thoughts on “Idag lanserar vi! 💃

  1. SĂ„ roligt det ska bli att fĂ„ lite tips. SjĂ€lv har jag inte börjat med Instagram. Jag har ett konto sĂ„ jag kan titta pĂ„ andra men har sjĂ€lv inte lagt ut nĂ„got 😉

    Vi ses i morgon

    /ewa

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *