När allt gick så bra…

HERREGUD vilken dag! 😅😳Eller egentligen började det redan med att Jonas och barnen ringde mig sent igår kväll och berättade att Bruno hade nåt fel på sina tassar. Han bet och tuggade på trampdynorna tills de blev alldeles avskalade. 😱

De satte på bandage, men det tog han rätt snabbt bort den lilla stackaren! 😢

Hur som helst… Nånstans i bakhuvudet kom jag ihåg att jag hade hört om FirstVet i några poddar. FirstVet är som KRY fast för hundar. Så vi grejade och fixade med FirstVet. Jonas pratade med dem sent, sent på kvällen, och givetvis sa de att vi måste gå till veterinär. YAY! Idag på självaste webinardagen. Ja men det kändes som en alldeles strålande aktivitet när vi liksom hade fullt upp redan. Ja ja, det var bara att ringa och få en tid.

Och så hade vi webinar då kl. 13,00 idag. Det gick SÅ JÄKLA BRA! Det flöt på som smör och vi kände att nu jäklar så kommer folk anmäla sig till Instagram Academy — som ju liksom är slutklämmen på webinaret. Själva säljbiten. Och vad händer då? Jo men då får vi en jäkla hårddisk-krasch. Allt släcker ner. Svart. Tyst. Bam! 💥 Fy fan… Paniken… Vad skulle vi nu göra?

Vi förstod rätt snabbt att vi inte kommer att kunna sända från samma länk eftersom den hade stängt ner, så vad skulle vi då göra istället? 😩Ja det enda vi kunde göra var ju att köra en vanlig livesändning på min Facebooksida. Men skulle folk hitta dit när det webinar de hade tittat på hade kraschat? Eller skulle de ge upp? DET HÄR HÄNDER BARA INTE!!! … sa vi en sisådär 100 gånger, jag och Sanna. HUR ÄR DET MÖJLIGT LIKSOM?! 😩 Vi skrev bland kommentarerna i webinaret att de skulle gå in på min FB-sida, och vi fick tillbaka 70 av de 140 personer som hade varit med. Snyft! Men ändå härligt att hälften förstod och hittade tillbaka. 😊

Så efter detta var det bara att sätta sig och samla ihop spillrorna och försöka ställa saker till rätta. Vi som egentligen skulle klippa poddar, och göra ekonomin idag fick börja skriva och skicka ut mail till alla stackare som bara blev utkastade från webinaret. Vi erbjöd dem en extra bonus och ja… hoppas på att vi inte tappade någon potentiell kund, som faktiskt var sugen på Instagram Academy. Vi har ju ett webinar även på söndag, så om det är nån som vill se det igen så går det ju så klart bra.

Jahapp, det var vår arbetsdag det… Och Bruno då? 🐶 Jo men vi var precis hos veterinären och fick “domen”. Det var en bra dom. 🙏🏽 Han hade sprungit och lekt för mycket på asfalten igår och därmed slitit upp under trampdynorna. Ingen sjukdom alltså utan “bara” skavsår som han sen förstör ännu mer genom att slicka och bita. Så han fick en smärtstillande spruta och ska nu äta smärtstillande under sju dagar. Och så fick han en sån där tratt som han ska ha runt huvudet. Som han älskar… Inte.

Ja ja, slutet gott allting gott. Tror jag… Det återstår att se när den här lanseringskampanjen är över. Hur kommer det gå liksom? Än så länge så känns det så jäklans bra. FÖRUTOM ATT DATORN KRASCHADE IDAG DÅ!

Ni då? Nåt kul som har hänt idag? 😁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *