Efter regn kommer ju solsken, eller hur? ☀️

Idag när jag vaknade så kände jag att nu jäklar så blir det en strålande dag. Det måste det ju bli eftersom det var en sån jäkla botten-napp-dag igår, eller hur? 💁🏽‍♀️

Jag började dagen med ett pass hos min PT, och jag måste säga att jag inte riktigt var mitt starkaste. Inte riktigt på topp helt enkelt! Det kan bero på att jag har sovit lite för lite, ätit lite för dåligt eller för att jag helt enkelt inte har tränat så som jag brukar de senaste två veckorna. Förra veckan blev det till exempel bara en gång. Ja ja, that's life! Jag lägger ingen som helst värdering i vikterna (hur många kilo jag lyfter), men kan ändå känna att “FAN då, varför klarade jag inte samma vikt som förra veckan?” Särskilt om jag inte förstår vad det beror på. Nu när jag förstår att det handlar om att jag faktiskt inte har tränat som vanligt så är det helt lugnt ändå. Lite, lite trist — men desto roligare nästa pass, för då kommer jag vara starkare igen tänker jag. 💪🏽

Ja ja, hur som helst… Idag är det en contentdag och ekonomidag för min del. Jag ska varva skrivande av värdefulla mail (Jag kallar de mail som inte har nåt som helst sälj i sig “värdefulla mail”) till alla i min maillista och så ska jag lägga in dagskassor… 😴 När man säljer så här online som vi gör med våra webbutbildningar så måste man göra dagskassa varje dag.

Det ena — mailandet — är svinkul, och det andra är… mindre kul. FÖR HUR JÄKLA KUL KAN DET VARA ATT SITTA OCH mata in siffror i ett system? Sådär tycker jag! 😅

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *