Kalas, PT-pass och sista webinaret för den här gången! 😍

Hurra! Idag är en stor dag! Idag kör vi nämligen sista webinaret inför semestern. Wow! Wow! Wow! Ja men vi har liksom lanserat tre giganstiska webbutbildningar, sen i april, med allt vad det innebär så jag säger verkligen Wow! Sista webinaret och sen går både jag och Sanna på semester. Vi jobbar måndag också, och sen så… 💃🏽😍🏝☀️🍓

dav

Innan webinaret ikväll så har jag dock några andra uppdrag. Jag ska börja dagen med att träna. ÄLSKAR att börja dagen så även om jag egentligen gillar att träna styrketräning senare under dagen. Men ni vet känslan när det är gjort. Åh vad jag älskar det. 😍 Träning ger mig så otroligt mycket energi. 🙏🏽💪🏼 Och sen hörni, så ska jag ha två PT-pass. Länge sen, eller hur?! Det ska bli svinkul att damma av PT-takterna. Det var 8-9 månader sen sist ju. 💁🏽‍♀️

Efter en tränings-förmiddag så ska vi till min bror med familj — som bor i Helsingborg — och fira hans födelsedag. Det blir dock bara en stund där för sen ska jag hem och lämna barnen för att åka och webinara med Sanna. ÅÅÅH vad jag är spänd på det här webinaret. Vi har över 500 anmälda så det ska bli så kuuul! Och den här gången ska tekniken funka! Haha… 😍 Ni vet väl att man bara kan bestämma sig för saker så blir det så?! 💁🏽‍♀️

rhdr

Håll tummarna nu för att vi får in en himlans massa nya elever till Instagram Academy ikväll! Det kommer bli en sån grym känsla att gå på semester sen! 👏🏽😍

2 thoughts on “Kalas, PT-pass och sista webinaret för den här gången! 😍

    1. Jaaa den funkade tack och lov! Och nu är det semester så att det står härliga till. Njuter som bara den! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *