Och DÄR stängde vi Instagram Academy och gick på semester! ☀️

Puh! Det blev en lång dag på kontoret igår… Men så himla kul ju! Det började med att jag och Sanna var där tillsammans på förmiddagen. Hon jobbade med att förbereda lite grejer inför att vi lanserar Social Media Academy igen den 25 september och jag jobbade med att få iväg de sista mailen och göra dagskassor. När jag gör dagskassor, mina vänner, så är jag bara glad! För det innebär ju att vi sålde dagen innan. Påminn mig om det när jag gnäller över det eviga dagskasse-arbetande. DET ÄR ETT LYXPROBLEM! 😎

Sen gick vi ut och körde en foto-session. Sista gången som jag har fotohjälp nu innan sommaren ju.

Sen gick i alla fall Sanna efter halva dagen och jag åt lunch alldeles ensam. Haha… det kändes som att jag var i ett spökhus. 👻 Jag tror att igår var dagen då ALLA gick på semester!

Sen då… Sen körde jag sista livesändningen inför att vi skulle stänga Instagram Academy-registreringarna, och så hade jag coachingsamtal (som är så jäklans kul) med den där sjukt duktiga tjejen som jobbar med Instagram. Det drog ut lite på tiden, men det gör ingenting. För mig är det viktigt att jag får fram allt jag vill säga och att den jag coachar får med sig mycket av värde. Egentligen är samtalen en halvtimme men om vi har så mycket att säga att det blir 45 minuter eller en timme så får det vara så — så länge jag har tid. 😍

dav

Sen, mitt upp i allt ihop, när jag sitter där och känner att hela världen är på semester (Missförstå mig inte nu, det var en HÄRLIG känsla😇) så ringer det först en person från ett stort företag (WOW! Jag trodde att alla som jobbade på stora företag var borta nu) och frågade om jag kunde köra en föreläsning i höst. Absolut! Om ni betalar bra så! 💁🏽‍♀️

Och sen ringer en annan person som ser ut att bli vår nya kund. Herregud, här går det snabbt. 🚀Mitt i sommaren! ÄLSKAR det! Jag kan liksom inte stänga ner hela verksamheten bara för att Sverige hamnar i koma mellan maj och augusti, så jag har bestämt mig för att vi kör vårt race 100 % ända tills det är semester för oss själva, och ignorerar alltså alla “Nääää, det är ingen idé i juli månad” Jag fattar att det är svårt att få tag på folk då, och jag fattar att det är många företag som inte kan ta beslut då, men helt ärligt… Det struntar jag i. MIN business jobbar på så länge vi jobbar, och JAG förutsätter ändå att jag kan få ett svar om jag ställer en fråga… Och får jag inte det… Jahapp, då får jag väl vänta då. 💁🏽‍♀️ Men jag vägrar att lägga mig ner och halvt dö i tre månader (samt en månad kring jul ) bara för att “ingen är anträffbar”. Så vi kör på! Och igår kändes det som att andra också gjorde det. Så jäklans kul att få in två uppdrag på en dag MITT i sommaren! 😍

Men nu hörni så ska vi sätta oss i bilen om en stund och åka iväg till våra släktingar på Knippla. Det ska bli sååå härligt att ha lite skärgårdsliv i några dagar. ☀️

4 thoughts on “Och DÄR stängde vi Instagram Academy och gick på semester! ☀️

 1. Okej… Jag tar väl på mig rollen som den “sjukt duktiga tjejen” (haha) och tackar så fantastiskt mycket för all feedback du gav mig igår! Herregud, äntligen- en nystart!! Nu blir det Instagram Academy i sommar – ska bli såå jäkla KUL!
  Hoppas du också får lite semester och vila!
  Stor sommarkram!

  1. Haha… ja det ska du göra!Är imponerad!!
   Lycka till nu! Vi ses på Instagram och ha en skön sommar!
   Kram

 2. I min hotellbransch så stängs det inte ner någonstans. Det är högtryck just nu och det är det extra mycket alla gånger Sverige går på semester. Och mellan det ska vi kampanja inför semestrarna. Jag tror att mina tre år på hotell i Åre har gett en mer sansad semesterbild och faktiskt mindre semesterhets.

  Grattis till försäljning

  1. Aaah, just det, det är klart! Men rent marknadsföringsmässigt… är det fortfarande mkt. att göra i högsäsong?
   Fast… ni har ju säsong även på vintern. Blir det nånsin lugnt..?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *