För dig som vill bli duktig på sociala medier! 👊🏽

Det här inlägget innehåller reklam för min egen webbutbildning.

Snart är det dags igen! Snart — närmare bestämt den 25 september — så ska vi lansera Social Media Academy igen! Jag ser väldigt mycket fram emot det och hoppas att ni också gör det. 🙌🏽

Om det är så att du inte har en aning om vad jag pratar om så är Social Media Academy en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill jobba som Social Media Manager eller som vill vara ansvarig för sociala medier på ett företag. Det som är unikt med utbildningen är att den är helt och hållet tagen från verkligheten, och du jobbar med ett verkligt case (med ditt eget företag om du vill) genom hela utbildningen, vilket gör att när du är klar så har du liksom kommit vidare även med de sociala medierna. Noll slöseri med tid alltså — om man nu kan tycka att det här med att utbilda sig är det. ⏰


Du kan läsa mer om utbildningen, och sätta upp dig på väntelista, om du är intresserad. Här gör du det!Hoppas vi ses inne i utbildningen! 🙋🏽‍♀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *