För dig som vill bli GRYM på sociala medier! 👊🏽

Det här inlägget innehåller reklam för min egen webbutbildning.

Nu hörni så ska jag ge er en riktigt fin sommarpresent! 🎁Jag kommer nämligen släppa 10 platser till Social Media Academy! Ni är MÅNGA som har mailat mig och frågat om jag inte kan göra ett undantag, men jag har sagt nej, nej och återigen nej. (Lite trist faktiskt… 😞) Men nu har jag, efter ett ganska stort tryck bestämt mig för att öppna registreringen och släppa 10 platser! Det var en väldigt hängiven följare som sa att “Det är ju nu på sommaren vi företagare har tid”, och där smälte ja. JAG KAN RELATERA! 🙋🏽‍♀️

Så… Social Media Academy håller extra öppet nu under en vecka (alltså fram till söndag 21 juli) och jag tar alltså in 10 personer. Är du peppad på att gå? Eller du kanske inte har en aaaaning om vad jag pratar om, men då ska jag berätta. 💁🏽‍♀️

Social Media Academy är en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill jobba som Social Media Manager eller som vill vara ansvarig för sociala medier på ett företag. Det som är unikt med utbildningen är att den är helt och hållet tagen från verkligheten, och du jobbar med ett verkligt case (med ditt eget företag om du vill) genom hela utbildningen, vilket gör att när du är klar så har du liksom kommit vidare även med de sociala medierna. Noll slöseri med tid alltså — om man nu kan tycka att det här med att utbilda sig är det.

Ja men du kan läsa mer om utbildningen samt registrera dig här om du är intresserad.

Hoppas vi ses i utbildningen! 🙋🏽‍♀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *