Oj vad jag njuter av mixen. Och kĂ€nslan av att ha tiiid! đŸ„°â°

Jösses vad jag njuter av att ha semester ÄVEN om jag faktiskt har jobbat ganska mycket de senaste tvĂ„ dagarna. Just nu hĂ„ller jag pĂ„ att planera hösten, och har en himlans massa personer att kontakta. Bland annat sĂ„ skickar jag en del sĂ€ljmail, som jag ju skrev om igĂ„r, och sĂ„ funderar jag över andra spĂ€nnande samarbeten som jag eventuellt vill göra.

Men dĂ€remellan sĂ„ njuuuter jag. Och i förrgĂ„r sa en vĂ€n till mig “Ja men dĂ„ har du alltsĂ„ fyra veckor kvar nu dĂ„!” VA?! Fyra veckor?! Har jag? 😳 Jag har liksom inte haft sĂ„ bra koll pĂ„ exakt antal veckor, utan bĂ„de jag och Sanna bestĂ€mde nĂ€r vi jobbade som mest, att sen nĂ€r vi Ă€r klara med alla lanseringar sĂ„ ska vi minsann vara lediga lÀÀÀnge. Men det hĂ€r med att jag har fyra veckor KVAR — ja men det gör att jag kan bjussa pĂ„ lite jobbtimmar hĂ€r och dĂ€r nĂ€r det Ă€r dĂ„ligt vĂ€der. Jag hade planerat för lite strandhĂ€ng igĂ„r eftermiddag men sĂ„ blev det inte pga. sol som var nĂ„n helt annanstans. ☁

Men alltsĂ„ jag mĂ„ste sĂ€ga det igen… Jag njuter sĂ„ mycket av att ha tid att disponera som jag vill. Inga möten, inget kontor. HĂ€rligt! Jag börjar varje morgon med att göra juice pĂ„ de frukter och grönsaker som finns i kylen. Idag blev det en blandning av morötter, Ă€pplen, citron, ingefĂ€ra, spenat, melon och pĂ€ron. 🍏🍎🍐🍋🍉

Men vad gjorde jag igĂ„r dĂ„? Jo men jag satt ju och jobbade pĂ„ morgonen, och sen Ă„kte jag in till stan och lĂ€mnade barnen (nĂ€r de hade behagat vakna sisĂ„dĂ€r runt lunchtid) hos pappa Jonas. SjĂ€lv gick jag dĂ„ till mitt favvisstĂ€lle Avokado och Ă„t en sallad för att sen Ă„ka till Bokskogen och gĂ„ en runda. Underbart! đŸŒČ🌿

Testa Avokado om ni Àr i Malmö! FrÀscht, fina rÄvaror och jÀkligt gott.
Den hĂ€r “Peanut Noodles Bowlen” till exempel… 😋

Efter skogen sĂ„ Ă„kte jag hem och jobbade igen. Det var ju dĂ„ jag egentligen skulle till stranden, men sĂ„ blev det alltsĂ„ inte. PĂ„ kvĂ€llen stĂ€llde jag mig och gjorde pannbiffar till barnen och frös in (Det hĂ€r med att ha tid alltsĂ„ đŸ™ŒđŸœ), pratade lĂ€nge med en vĂ€n i telefon och la mig rĂ€tt tidigt och grottade ner mig i Facebook-annonsering. Jag har blivit en jĂ€kel pĂ„ det under vĂ„ren eftersom jag har jobbat mycket med det kring mina utbildningar — men jag vill bli BÄST! đŸ‘ŠđŸœ

Och nu hörnini sÄ ska jag podda med Linda om en liten stund. Vi kör ju noll entreprenörskap i vÄra sommaravsnitt, sÄ idag ska vi prata om vÀnskap! Kul Àmne! HÀr kan ni lyssna pÄ vÄra poddar om ni vill!

4 thoughts on “Oj vad jag njuter av mixen. Och kĂ€nslan av att ha tiiid! đŸ„°â°

  1. den bÀsta ÄterhÀmtningen Àr nÀr man fÄr utrymme att reflektera och tÀnka pÄ saker. dÄ vet man att man fyller pÄ bra. sedan kan man kalla det semester eller vad fan man vill. vi ska nog inte tÀnka sÄ mycket pÄ vilket fack vi lÀgger den dÀr ÄterhÀmtningen i, bara att vi gör det!

    1. Sant! Men jag har lite svÄrt för att hamna i ÄterhÀmtningsfasen dÀr jag börjar reflektera. Det tar liksom tid att landa pÄ nÄt sÀtt, sÄ jag kÀmpar lite med det varje sommar. Men hur gör du som oftast inte har lÄnga sammanhÀngande ledigheter? Har du lÀtt för att hamna i ÄterhÀmtningsfasen? Jag tror att det hjÀlper SJUKT mycket att vara i naturen..?

  2. He he he – har precis bloggat om hur jag blandar jobb med lust- och soldrivna pauser. Lite same same som det du skriver om hĂ€r. Fast tvĂ€rtom – jobbar, men pausar med ledighet … Lite och ofta!

    1. Aaah, det ska jag lĂ€sa. Jag har sĂ„ otroligt svĂ„rt för tvĂ€rtom. NĂ€r jag jobbar sĂ„ jobbar jag liksom vidare. Men bra gjort!! 🙂

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *