En plats och en dag kvar! ??

God kväll kompisar! ?? Idag har jag haft en riktigt soft dag! Jag och min kompis Kristina satt nersjunkna i en härlig soffa på Espresso House i… MÅNGA timmar. Jag älskar att sitta och titta på folk som går förbi och känna att jag har tid att prata i hela meningar.

Och så gick vi åt livets godaste vita pizza på Condecco. Maj gadd! Testa deras vita pizza om ni får tillfälle! ?

Men en helt annan sak hörni: Nu är det ett dygn (och lite till) kvar tills jag stänger registreringen av Social Media Academy för den här gången — och det finns en (!) plats kvar! Så om du eller någon du känner vill haffa den så är det dags nu. ??

Just det… jag har ett väldigt tydligt mål som jag, när jag läste boken häromdagen, kom på att jag ska jobba emot. Jag ska jobba med nåt som jag har döpt till “Projekt 10,000”. Och vad är nu det då undrar ni kanske? Jo men jag ska jobba stenhårt mot att få 10,000 personer i min maillista. 10,000 “nära” personer som jag liksom känner att jag får kontakt med. Som jag känner att jag har en tvåvägskommunikation med. Just nu är vi 2,500 personer (Och jag påbörjade det här i mitten av mars) så jag har en liten bit att gå! Men jag älskar att jag har definierat ett tydligt mål. Det ska bli kul att jobba emot det. ?

Vill du också få mail av mig, om sociala medier lite då och då? Ja men signa upp dig här vet jag! ??‍♀️?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *