Måndag — men vem bryr sig? ??‍♀️

Måndag idag hörni! Men det SPELAR JU INGEN ROLL! ? Inte här hos mig i alla fall eftersom jag ju har semester! ☀️?

Men ok, jag gick ändå upp nu på morgonen och satte mig vid datorn en stund. Det har kommit in ganska många mail om Social Media Academy som jag behöver besvara. Många som ställer sina sista frågor nu innan jag stänger registreringen ikväll. Och problemet (som kanske egentligen är ett lyxproblem) är att jag nu pratar med flera stycken som förmodligen kommer vilja hoppa på, och så har jag bara en plats kvar. Om alla plötsligt säger GO då? ? Ja då får jag väl lösa det då. Eller så blir det först till kvarn… Ja jag vet inte! Gillar inte att göra folk besvikna så jag ska lösa det! Såg förresten nu precis att jag har fått in två stycken som är klara (från första kullen) och som har skickat in sitt material inför diplomering så då är det ju två platser till över. Tre platser alltså. Yay! ??

Hur som helst, det är alltså vad jag har suttit och pillat med så här på morgonkvisten, och så har jag gjort en annons till Facebook och Instagram. Jag sa ju att jag vill samla på mig ännu fler personer som jag har kontakt med via mail, och det jag bland annat gör då är att jag skapar nedladdningsbara guider som jag tror att folk vill ha. Och så lägger jag ut en sån här annons:

(Vill du ha den här guiden så är det bara att klicka på bilden)

Och så har jag även, tidigare, gjort ett blogginlägg “10 saker du behöver ha koll på om du vill jobba med sociala medier!” som nu börjar driva trafik av sig själv, eftersom jag har SEO-anpassat det. Så nu hittar folk alltså in via att de har gjort sökningar på Google. Det är ju bästa grejen, för att slippa lägga så mycket annonspengar, eller hur? ??‍♀️Och i det blogginlägget så ligger det alltså även en länk till den nedladdningsbara guiden. Toppelitopp! ??

Men nu hörni så ska jag slänga mig på sängen och grotta ner mig i ett Instagramkonto som jag håller på och coacha. Jag tycker att det är så himla mycket bättre när jag placerar mig i en “vanlig”, icke-arbetande, avslappnad miljö när jag ska kolla igenom ett Instagramkonto inför coaching. För då hamnar jag liksom i mitt vanliga, casual mode och känner av precis vad som känns bra och vad som skulle kunna göras annorlunda!

Hur är det hos er idag? Jobbar ni? Eller njuter ni av ledighet? Här har vi ingen sol idag och det är nästan lite skönt. Förlåt, får man säga så? Haha… jag är en sån där typ som MÅSTE vara ute om det är fint väder. Men idag har jag alltså lov att vara hemma, och ikväll ska jag iväg på middag med två ganska nya (men ack så fina och nära) tjejkompisar! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *