Ni som hänger här — varför är ni här? ? (Den årliga frågan)

Nu kommer vi till den där årliga frågan, den som jag brukar ställa under sommaren när jag är ledig från allt annat jobb och har tid för reflektion.

Vad är det som gör att ni hänger här? Vad gillar ni att läsa? Jag undrar verkligen eftersom jag, genom åren, har varit ganska bred rent ämnesmässigt… Ena dagen handlar det om kids, nästa om företagande och tredje dagen om sociala medier eller personlig utveckling. Och sen vet jag att ni även är en del som hänger här för att ni känner mig och som inte nödvändigtvis är intresserade av de ämnen som jag skriver om.

Men nu vill jag alltså veta vad det är som gör att just DU hänger här. ? Vilka inlägg är det du gillar? Eller gillar du kanske mixen? Jag hoppas att du vill ta dig tid att svara — det är sååå himla värdefullt för mig nämligen! ??

Så… Jag ger dig några alternativ. Vilken typ av inlägg gillar du bäst?

 1. Vardagsinlägg om företagande och entreprenörskap
 2. Kunskapsinlägg om sociala medier
 3. Personlig utveckling och tankar
 4. Vardagsinlägg som inte handlar om företagande
 5. Barnen
 6. Inget speciellt — jag hänger här för att jag känner dig
 7. Annat

Ja men som sagt — svara gärna så blir jag alldeles superglad. Tack på förhand hörni! ???

16 thoughts on “Ni som hänger här — varför är ni här? ? (Den årliga frågan)

 1. Allt det privata så att säga, inte intresserad av jobbinläggen. Tycker att du skriver bra och ärligt. Gillar dessutom lokala bloggare. Hur är det med Mio nuförtiden?

  1. Ok, tack så mycket! 🙂
   Med Mio… Sådär. Han är bra de flesta dagar men har ont och är sängliggande ca 1-2 dagar i veckan just nu.

 2. Jag är själv egenföretagare, men jag gillar både jobb-grejerna och det privata! När det är om företaget och sådant så gillar jag att läsa det för det känns lite kollegialt haha. Hade också gärna hört mer om barnen igen. Gillar alla punkter som du gillade, så jag var inte till så stor nytta kanske. ?

 3. Jag älskar mixen. Vardagsglimtar av stort som smått, med ärligheten hos dig kring vad ni går igenom med sjuka barn samt allt vad det innebär att driva eget och att du så generöst både bjuder på dig själv, din vardag och dina erfarenheter. Du inspirerar och som om det inte vore nog är du ju en guru på sociala medier och digital marknadsföring, vilket man älskar om man jobbar med kommunikation och mf. Lär mig alltid nåt nytt eller får ett nytt perspektiv. Att du även delar min boksmak är ju ytterligare ett plus?/ Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *