Födelsedagsfirande & I hear you! đŸ„°

God morgon hörni! ☀ Ja men det Ă€r hektiskt att ha semester! 😅 SĂ„ hektiskt att jag igĂ„r inte ens hann sĂ€tta mig och blogga. Fast igĂ„r var det en speciell dag. Min Ă€lskade lilla Alvin fyllde Ă„r! 🎉🎈 Och det ska jag tala om för er, att det Ă€r en stor dag! En viktig dag! Eftersom han fyller mitt i sommaren sĂ„ Ă€r de flesta kompisar bortresta, men jag vet inte om det hade gjort nĂ„n skillnad i och för sig… Vi brukar umgĂ„s i familjen just pĂ„ födelsedagar, och sen sĂ„ brukar vi ha kalas och sĂ„ andra dagar. SĂ„ vi hade en heldag pĂ„ ett vattenland (Tosselilla sommarland), och sen avslutade vi kvĂ€llen med en runda (för tredje gĂ„ngen pĂ„ en vecka) till Extreme zone för att göra volter pĂ„ studsmattor, en lĂ„ngrunda med Bruno och sĂ„ myskvĂ€ll med mat i soffan och sĂ„ tittade vi pĂ„ vĂ„r serie.

En hĂ€rlig dag, men OJ vad trötta vi var sen. NĂ€r vi var pĂ„ Extreme zone sĂ„ hade jag kunnat ge en miljon för att fĂ„ slumra en stund. TillĂ€ggas ska att VÅR AC I BILEN HAR GÅTT SÖNDER! Herregud, har ni provat att Ă„ka bil i 30 grader utan AC? Det Ă€r… en upplevelse. I alla fall nĂ€r bilen har stĂ„tt pĂ„ en solig parkering hela dagen! đŸ€Ș☀ Thank god för att jag har garanti pĂ„ bilen! Den ska raka vĂ€gen in till verkstan pĂ„ tisdag.

Men i alla fall… HĂ€romdagen sĂ„ frĂ„gade jag er varför ni Ă€r hĂ€r… och mĂ„nga av er har sagt att ni undrar hur det gĂ„r för Mio. Ok, jag fattar. I hear you! SjĂ€lvklart ska jag göra en update kring det. Det kommer nu i dagarna! Och i övrigt sĂ„ verkar det vara lite blandade röster. Om du inte redan har svarat pĂ„ frĂ„gan sĂ„ fĂ„r du JÄTTEgĂ€rna gĂ„ in och göra det nu! đŸ™đŸœâ€ïž

Men nu hörni sÄ ska vi Äka ivÀg igen. Puh! Vi ska till Ronneby Brunn och bo pÄ hotell och bada i tre dagar. StrÀnderna i Malmö Àr fulla av alger just nu sÄ det passar bra att Äka dit och hÀnga vid en pool i nÄgra dagar. Barnen kommer vÀl bara ligga i poolen, sÄ jag lÀr vÀl mest sitta pÄ kanten (nÀr jag inte badar) och kolla pÄ dem, men tÀnker att jag Àven (nÄn minut mÄste de vÀl ÀndÄ upp och torka lite?) ska ha en hatt pÄ huvudet och ligga och lÀsa bok.

Men nu hörni sĂ„ ska vi köra om en liten stund. Varför sĂ„ tidigt? Jo men vi har som sagt ingen AC… đŸ˜…â˜€ïžâ˜€ïžâ˜€ïž

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *