En jobbvecka under semestern!

God morgon kompisar! ☀️ Jag har haft två bloggfria dagar eftersom det har vankats födelsedagsfirande, resa hem från Ronneby, en vinkväll på stan, kvällsdopp och Extreme Zone med Alvin (så klart). Och eftersom jag kände för det inför den här jobbveckan. Ja men alltså jag har fortfarande semester men har en del att stå i den här veckan. Jag har bland annat två coaching-sessions och sen på fredag så har jag en halvdags workshop med en restaurang här i Malmö. Såå himla kul att hjälpa en restaurang! Och ännu roligare att det är en som ligger här i Malmö. ?

Så det blir alltså lite jobb den här veckan. Men i övrigt så tror jag faktiskt att jag ska försöka boka in så lite som möjligt. Det har varit så fint väder den här semestern att jag har varit ute och iväg nästan varje dag. Jag vet ju att det här med reflektion är en GRYM grej för min business och jag vill inte komma tillbaka i höst utan att ha haft ordentligt med tid att reflektera och komma till insikter. För det är ofta under sommaren, eller under julen, som affärsutvecklingen i Mama Said sker. Eller i alla fall föds. Så mer tid tack! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *