Nu är det höst mina vänner! ??

NU har hösten verkligen kickat igång. I alla fall om vi ser det ur ett jobbperspektiv. Just nu snurrar mitt huvud så mycket efter två (snart) hela arbetsdagar med full rulle från sekund ett. ?

Tidigare i veckan var jag och Kristina på spa på Tylösand. Målet var att vi skulle planera hösten och hur jag ska jobba med Mama Said och med mitt personliga varumärke. För det är ju så att på Mama Said… ja där jobbar vi med våra kunder, och sen så har jag ju mina webbutbildningar, och nu några nya tjänster, som ligger under mitt eget varumärke. Allt tillhör egentligen samma företag, men det är ändå två olika varumärken. Ja ni fattar, eller hur?

Huur som helst, jag hade i alla fall en massa funderingar kring det här nu inför hösten. Vad ska Mama Said prioritera? Hur mycket ska vi satsa på webbutbildningarna, som ju ligger under mitt varumärke? Hur mycket ska vi satsa på… ja allt annat. Ja men det kändes rörigt och jag kände att jag behövde prioritera och fokusera. Så jag tog med mig Kristina, som delvis jobbar med att coacha, till Tylösand för två härliga dagar.

Hon bad mig ta med mina frågeställningar som jag ville ha svar på när jag kom hem, så det gjorde jag!:

  • Vad ska vi fokusera på och prioritera i höst? Både Mama Said och mitt eget varumärke…
  • Hur ska vi paketera våra produkter bättre så att det blir tydligt vad man kan köpa hos oss?
  • Vad har jag för övergripande mål? Alltså, vart vill jag vara om ett par år?
  • Hur ska jag jobba med mina egna sociala kanaler för att uppnå mitt långsiktiga mål?

Ja men ungefär så! Vi pratade verkligen om det här precis hela tiden, förutom under kvällen, när vi pratade mer om personliga mål inför hösten. Och vi kom fram till hur mycket bra grejer som helst, och satte upp mål inför hösten. Så nu kommer det hända grejer hörni! Nope! Jag kommer inte starta en massa nya webbutbildningar, det bestämde vi att jag inte skulle göra, men det kommer hända en massa annat. Mest paketeringsmässigt egentligen. Men är det kul att veta vad vi kom fram till? Vill du veta? Ska jag berätta? ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *