Snabba ryck! ?

Just det, första dagen på jobbet (i torsdags) så hade jag möte med en tjej som har mailat mig några gånger om att hon vill ha praktikplats hos oss. Jag hade så sjukt mycket att göra i våras att det liksom föll mellan stolarna. Eller nä… jag hann helt enkelt inte titta på det. ??‍♀️ Men så hördes vi nu under semestern och bokade in en tid att ses. Och det gjorde vi.

Hon kom till Media Evolution där vi sitter, och hade en massa härlig energi och kändes precis som en Mama Said-person, så efter att ha pratat en halvtimme så kände jag att “Japp, vi kör!” ?? Och så funderade jag på om jag kanske skulle gå hem och tänka lite på saken, men nope, jag sa där och då att “Jag tycker att vi kör, om du är på!” Och det var hon. Första mötet för säsongen avklarat, och det gick ju alldeles lysande. Och jag ÄLSKAR att göra klart saker direkt… att liksom inte skriva upp saker på min to do-lista. Jag ska verkligen göra det till en grej i höst… Kan jag undvika att skriva upp nåt på min to do-lista så ska jag göra det. Då svarar jag hellre ja eller nej direkt — tar beslut direkt helt enkelt. Visst, ibland är det bra att tänka på saken, men om jag känner att jag har svaret, varför då vänta? Jag älskar att vara effektiv. Eller rättare sagt: Jag älskar att få tid över till annat som är kul! ⏰?

1 thought on “Snabba ryck! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *