Fotbollsträningar, jobb, lanseringar, fest, aktiviteter, barnmys, nya kunder osv.

Nu har hösten dragit igång på riktigt! ? Alvin har fotboll tre dagar i veckan, och sen gitarr på fredageftermiddagar, vi är mitt uppe i lanseringen av Social Media Academy (Ja alltså vi är i förberedelsefasen. Vi lanserar 16 september), kalasen och festerna avlöser varandra, ibland har vi våra sköna myskvällar jag och barnen, det pluggas på läxor, vi har börjat jobba med nya kunder på Mama Said… och… ja hösten är igång! Idag var också första dagen som det var “kallt” ute. Men jag är redo. Lika mycket som jag älskar sommaren och aldrig vill att den ska ta slut, lika mycket kan jag gilla hösten och de mörka kvällarna när man sitter hemma med tända ljus. Det är väl nån slags självbevarelsedrift kanske… En av mina superkrafter är att se det positiva i situationer — även när det är som svårast/ mörkast. Så det är möjligt att det är det det handlar om, men det spelar ingen roll. Kom då hösten! Jag är på! Jag är redo. ??

Det är svinkul att förbereda för lanseringen av Social Media Academy igen, och extra kul är det att den här gången så är ju utbildningen klar. Vi behöver inte sitta och skapa det sista i den samtidigt som vi lanserar. ? Så det är lite lyx. Vi har mycket att göra, men det är på en mänsklig nivå. Jag är ledig kvällar och helger. Och vet du… jag har faktiskt behållit liite av semestermodet. Jag inser så klart att ju mer tiden går så kommer jag ha mindre av det i mig, men strunt i det, det är fint så länge det varar. Och nästa sån där luugn ledighet, det är ju över julen. Så då hamnar jag där igen! ??‍♀️I lugnet.

Jag har haft lite bloggångest på sistone… Vad ska jag dela med mig av här egentligen? Är det värt det? Varför gör jag det? Ja men du fattar… Inte så att det ens finns en minsta tanke på att sluta, det kommer jag aldrig göra, men jag har liksom vänt upp och ner på en massa stenar och ifrågasatt. Och där fick bloggen sig en omgång. Så är det ibland! ??‍♀️

Men nu undrar jag… Hur är det med dig? Är hösten igång? Är du på rätt plats? Berätta! ?

1 thought on “Fotbollsträningar, jobb, lanseringar, fest, aktiviteter, barnmys, nya kunder osv.

  1. Skulle nog säga att hösten är igång. Scouterna började den 28/8, yogan den 5/9. Jag har anmält mig till en språkkurs i Nederländska (läste 1 termin förra året, men pausade i våras). Den startar den 17/9.
    Jag har också sökt ett uppdrag hos Practicum (praktiska utbildningar för ssk-studenter mfl) som operatör till deras simulatorer. Ska träffa dom förhoppningsvis i veckan som kommer för att höra lite mer. Detta uppdrag gäller några dagar i månaden, tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *