Idag lanserar vi! 🎉

IDAG gĂ€ller det! đŸ’„ Klockan 19,00 ikvĂ€ll lanserar vi Ă„terigen Social Media Academy och det kĂ€nns sĂ„ jĂ€klans pirrigt! I skrivande stund har vi totalt 1407 personer som har bokat in sig pĂ„ nĂ„got av de fyra webinar som vi ska hĂ„lla under de hĂ€r tio dagarna, och till kvĂ€llens webinar har vi 494. Det brukar inte vara sĂ„ att alla kommer men jag Ă€r rĂ€tt sĂ€ker pĂ„ att ungefĂ€r hĂ€lften kommer nĂ€rvara. Minst. SĂ„ nu Ă€r den stora frĂ„gan: Kommer vi ha mĂ„nga som registrerar sig till utbildningen? Kommer det gĂ„ lika bra som sist? Ja men jag Ă€r sĂ„ sjukt nervös och pirrig att jag knappt kan vĂ€nta. LĂ„t klockan bli sju liksom. Jag kĂ€nner mig som en sĂ„n dĂ€r kapplöppningshĂ€st som stĂ„r och hoppar och vill ut. Typ sĂ„. 😅

Sanna och jag har trĂ€nat pĂ„ att köra webinaret tvĂ„ gĂ„nger, och snart ska vi köra en tredje gĂ„ng… Allt mĂ„ste sitta PERFEKT! Nu gĂ€ller det. HĂ„ll tummarna för att allt gĂ„r SJUKT JÄKLA jĂ€ttebra, ok? 😍

Wish us good luck! 😇🎉

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *