Idag lanserar vi! ?

IDAG gäller det! ? Klockan 19,00 ikväll lanserar vi återigen Social Media Academy och det känns så jäklans pirrigt! I skrivande stund har vi totalt 1407 personer som har bokat in sig på något av de fyra webinar som vi ska hålla under de här tio dagarna, och till kvällens webinar har vi 494. Det brukar inte vara så att alla kommer men jag är rätt säker på att ungefär hälften kommer närvara. Minst. Så nu är den stora frågan: Kommer vi ha många som registrerar sig till utbildningen? Kommer det gå lika bra som sist? Ja men jag är så sjukt nervös och pirrig att jag knappt kan vänta. Låt klockan bli sju liksom. Jag känner mig som en sån där kapplöppningshäst som står och hoppar och vill ut. Typ så. ?

Sanna och jag har tränat på att köra webinaret två gånger, och snart ska vi köra en tredje gång… Allt måste sitta PERFEKT! Nu gäller det. Håll tummarna för att allt går SJUKT JÄKLA jättebra, ok? ?

Wish us good luck! ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *