Fotosession med Linda

Linda var i stan idag så vi passade på att ta poddbilder. 🙌 Vi hade bokat David, en superduktig fotograf som jag har använt i tidigare sammanhang, när vi har jobbat med våra kunders produktioner. Älskar att jobba med proffs och påminner mig själv gång på gång om att jag gärna vill samarbeta med människor som är bättre än jag! Som David då till exempel. Jag kan ju inte ens göra en jämförelse med hur det hade blivit om jag och Linda hade fotat själva.

Dagen började i alla fall med att jag tog mig till Lindas hotell, och eftersom hon bodde mitt inne i stan så fick jag den där härliga känslan som jag alltid får när jag går i en stad som håller på att vakna till liv. Älskar den! 😍

Vi poddade! Och Linda satte sig direkt i en väldigt märklig arbetsställning och började klippa podden, så den finns redan ute. RYKANDE färsk då ju. Här kan du lyssna på den! Ja och apropå nåt helt annat… färgerna i rummet… ja men det är inga som jag hade valt i mitt sovrum. Fint hotell men anmärkningsvärda färger får man nog ändå säga. Inte så fotovänliga…

… så det var ju tur att vi hade bestämt oss för att vår fotosession skulle ske utomhus. Eftersom David är grym på det han gör så gick det snabbt som tåget och jag frös inte ens halvt ihjäl. Halleluja!

Linda och jag hann med en stunds häng på rummet innan det var dags för mig att hoppa in i nästa möte. Eller ja, jag satte mig först i solen, på en trappa, och åt en plain bagel som jag hade köpt på Willys. Ja men det är min go to när jag är hungrig och inte hinner äta nåt ordentligt. Vitt bröd. Med ungefär två näringsämnen i. 💁‍♀️

Efter det hade jag en tretimmars workshop med min företagscoach Kristina. Vi satte hela formen för community-delen i Social Media Agency. Alltså jag är SÅ pepp på det här. De konsulter som är med i Social Media Agency kommer ingå i ett community där vi varannan vecka har en mastermind, där vi aktivt är ute och säljer in dem till företag som behöver hjälp med sociala medier, där de får kollegor, kompetensutveckling, coaching och mycket annat. Och företagen får riktigt duktiga konsulter. Och det fina i kråksången är att eftersom jag kommer känna konsulterna, och deras kompetens, väl så kommer matchmakingen vara urenkel och jäkligt effektiv. Kan knappt bli bättre va? 👏

Men nu ska jag sy ihop ett inlägg, både hit och till Instagram, om ett ambassadörskap som jag måste berätta om. To be continued…

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *