Låt mig presentera Sociala medier-dagarna!

Vi är live! 🎉💥 HERREGUD! Det här är så typiskt mig och Sanna.

Eller ja de kanske mest av allt är typiskt mig. 🙈 Du skulle höra hur allt började:

Jag: “Men du, Sanna… tänk om vi skulle dra igång en light digital konferens för att marknadsföra att vi lanserar Social Media Agency”. När jag säger den meningen så vet jag att Sanna tänker… “Eeeeh, vi har ju liiite annat på agendan också, Alex…” Men så vet jag att hon också gillar när vi hittar på nya, roliga saker. Vi börjar prata om det och säger att “Ja men vi gör det inte så stort…” och “Äsch, det är bara att slänga upp en landningssida och kontakta några få talare”. Klipp till… EN HEL ARBETSVECKA DÄR VI HAR JOBBAT SOM SMÅ ILLRAR för att få allt på plats. Ja men jag och min kille (som också har fått vara med och jobba) har suttit dag och natt typ. Och Sanna satt ända in i sena fredagskvällen igår. Men HALLÅ! Vi har också fått upp Sociala medier-dagarna med en massa grymma talare. Du måste kolla in programmet och våra talare här!

Varför nu detta då? Jomen vi tänker att vi ska skåla i bubbel och panga en massa ballonger och liksom slå på stora trumman så att folk fattar att vi lanserar Social Media Agency. Ja men du vet, min nya verksamhet där vi matchar sociala medier-kreatörer med företag som behöver hjälp med sina sociala medier. Jag sitter ju på en mängd duktiga sociala medier-personer som till och med är utbildade Social Media Managers, så varför sitta och hålla på dem när det finns företag som behöver dem? Japp, du får kolla in här så förstår du.

Och… viktigaste av allt — gå nu in och anmäl dig till alla föreläsningar du vill hänga med på. Vanja Wikström kommer för att prata om NFT och Web3, Kristina Jeppsson kommer berätta hur du ska göra för att hitta ditt varför, Linda Björck berättar om hur du som varumärke ska nå ut på LinkedIn , Linda Hörnfeldt kommer prata om hur du bygger ditt personliga varumärke osv. osv. Ja men GRYMMA talare och GRYMMA ämnen skulle jag säga.

Se så, in och boka upp dig nu till 6 och 7 oktober!

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *