Jag ska skriva en ny bok!

Jaaa, det är helt och hållet sant! Jag ska skriva en ny bok. Min andra bok! Och det roliga i det hela är att de på ett sätt hör ihop — min första och min andra bok — men samtidigt också kan stå helt och hållet för sig själva. Bra ändå va? Känner mig som ett geni! 🧠💁‍♀️

Jag ska förstås berätta vad det är för bok, men först och främst några ord om den som jag skrev förra året. Den som kom ut för en sisådär 10 månader sen: Så lyckas du i sociala medier. Den kan du förresten investera i om du vill lära dig exakt precis allt du behöver för att just lyckas i sociala medier. Och om du vill läsa om hur det gick till när jag skrev den kan du göra det här. 👏

Jag tänker att jag ger dig ett litet smakprov här. Vi börjar med innehållsförteckningen, ok? Här kan du se exakt vad du kan förvänta dig av boken.

Och här med:

Ja men sen är den full av fakta, tips, steg-för-steg-guider, processer, workshop-guider osv. osv… Ja men jag skulle säga att den innehåller allt du behöver för att lyckas i sociala medier. Jag låter dig kika in lite i den:

Ja men jag sa ju det. Den innehåller allt! 👏 Om du nu tror att du typ har läst hela boken i och med de här bilderna så tror du fel. Den består 184 matiga sidor så det här är bara en bråkdel.

Men hallå, nog om den nu. Jag skulle ju berätta om min nya bok! 🎉 Den som kommer att vara en slags workbook kombinerat med en contentkalender. Den ska vara härlig att hålla i, fin att titta på, skön att känna på och framförallt vara en SJUKT, JÄKLA FRAMGÅNGSBOK för att på ett strukturerat och inspirerande sätt hjälpa dig med din contentplanering. Målet är att du ska kunna luta dig tillbaka, följa min process, och därmed bli EFFEKTIV som tusan och dessutom skapa innehåll av högre kvalitet och dessutom ha roligare på vägen. Ja men sen funkar den förstås som en kalender också, så att du kan hålla i den och utgå från den när du sen jobbar med dina sociala medier.

Hur kul? 😍 Är du nyfiken på boken? Vill du sätta upp dig på min väntelista så att du får information om när du kan förhandsköpa den?

Nu ska jag packa ihop mig och göra mig klar för att checka in på MJ's här i Malmö. Nu (imorgon) är det nämligen dags för Sociala medier-dagarna! 🙌 (Du har några timmar på dig att registrera dig alldeles gratis).

Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *