Webbutbildningar

Social Media Academy

— Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli bra på sociala medier och dessutom bli diplomerad Social Media Manager! Passar för dig som vill bli Social Media Manager eller för dig som är egenföretagare. Både för nybörjare och mer vana sociala medier-användare.

Social Media Community

— Webbutbildning, coaching, nätverk & community för dig som jobbar med sociala medier och som vill nå nästa nivå och hålla dig där. Passar för dig som jobbar med, eller är duktig på, sociala medier eller för dig som är egenföretagare och vill fördjupa dig och lära dig mer.

Podcast Production

— Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill stärka ditt varumärke genom att skapa en podcast. Här får du lära dig att planera, producera, redigera och distribuera din podcast. Passar för dig som vill skapa en podcast och inte vet hur du ska göra.

Instagram Academy

— Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill växa på Instagram. Den här utbildningen passar för dig som är nybörjare eller något van användare av Instagram och som vill stärka varumärket genom kanalen samt få fler följare.

Bli frilansande sociala medier-konsult på fem dagar

— En crash course där du, under fem dagar, steg för steg vägleds för att kunna bli frilansande konsult inom sociala medier.

Digitalisera din business med webinar

— I denna kurs får du lära dig, hur du, steg för steg, bygger upp ett online-webinar eller en digital föreläsning. När kursen är slutförd är du klar att köra ditt webinar!