Webbutbildningar

Jag är sociala medier-coach och står bakom en del webbutbildningar där du kan utbilda dig och bli diplomerad. Alla mina utbildningar innehåller personlig handledning – jag brinner nämligen för att se dig lyckas!

Social Media Academy ™

Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli bra på sociala medier och dessutom bli Diplomerad Social Media Manager! Passar för dig som vill bli Social Media Manager eller för dig som är egenföretagare. Både för nybörjare och mer vana sociala medier-användare.

Social Media Academy CREATIVE ™

Webbutbildning med personlig handledning för dig som kan sociala medier och vill bli ännu bättre tack vara krispig planering och en riktigt genomtänkt strategi. Passar för dig som har gått Social Media Academy ™ eller likvärdig utbildning.

Social Media Frilans Academy

Webbutbildning med personlig handledning för dig redan kan sociala medier och som nu vill ut och börja frilansa för kunder som behöver din hjälp. Den här utbildningen tar med dig på din resa mot frilansande sociala medier-konsult och du får lära dig allt kring sälj, paketering, avtal, leverans, betalning osv.

UGC-skolan

Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli certifierad UGC-kreatör och bygga upp din portfolio. Just nu söker företag UGC-kreatörer i alla åldrar och det spelar ingen roll om du har sociala medier sen tidigare eller om du är helt och hållet nybörjare.