Webbutbildningar

Social Media Academy

Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli bra på sociala medier och dessutom bli Diplomerad Social Media Manager! Passar för dig som vill bli Social Media Manager eller för dig som är egenföretagare. Både för nybörjare och mer vana sociala medier-användare.

Ads Manager Academy

Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill lära dig om annonsering via Ads Manager och som dessutom vill bli Diplomerad Ads Manager Advertiser. Passar lika bra för dig som är nybörjare som för dig som har jobbat en del i Ads Manager och vill få lite bättre koll.

Frilans Academy

Webbutbildning med personlig handledning för dig redan kan sociala medier och som nu vill ut och börja frilansa för kunder som behöver din hjälp. Den här utbildningen tar med dig på din resa mot frilansande sociala medier-konsult och du får lära dig allt kring sälj, paketering, avtal, leverans, betalning osv.

Instagram Academy

Webbutbildning med personlig handledning för dig som vill växa på, eller jobba professionellt med, Instagram. Den här utbildningen passar både för dig som är nybörjare och för dig som är en van användare av Instagram. Du kan välja att bli Diplomerad Instagram Content Manager.