Never ending story

Idag ringde de från sjukhuset i Lund. De sa att de har fått tryckmätaren från tillverkaren(?) i Tyskland, men att de inte kan hantera den utan måste ha hit tillverkaren för att hjälpa till. För det första: Tillverkaren? De skulle ju få låna en tryckmätare från Köpenhamn… och nu ska de helt plötsligt ha en ny apparat som de inte kan hantera, och som förmodligen är jätteny och hightech. Men jag gillar inte alls tanken på att Mio ska vara en försökskanin. Speciellt inte med tanke på att det “bara” är för att ta reda på hur trycket är, och att det kräver två operationer. Vi vet ju att trycket inte är bra, eftersom han har huvudvärk, och jag vet inte hur mycket värt det är att veta huruvida det beror på att det är för högt eller för lågt. Framförallt eftersom jag inte känner nåt förtroende för att det sen kommer att följas upp… eftersom det hittills inte har funnits så stort engagemang.
Oj, jag hör att jag låter väldigt tjurskallig och bitter här, men egentligen är jag mest rädd för att det här är en helt meningslös grej att göra. Varför åker vi inte till Göteborg istället, där det finns en tryckmätare som de är vana vid och kan hantera? Och om vi skulle göra det här (som de alltså inte har riktigt koll på… jag tänker att de ska stå där och chansa och hålla på och diskutera under tiden som Mio ligger på operationsbordet – blä! Det känns inte lockande…), vad hjälper det då Mio? Finns det nån plan därefter? Annars är det ju helt meningslöst…
Jag vill inte att han 1) ska opereras om det inte finns nån mening 2) vara försökskanin.
Min lilla kille<3IMG_1061
 

0 thoughts on “Never ending story

  1. Läser här och kan VERKLIGEN förstå din maktlöshet. Känner så med er. Har vi ingen “vårdgaranti” i Sverige? Andra kan ju få komma till sjukhus i annat landsting om de inte kan eller har tid på det de tillhör. Jag tycker du ska gå till “pressen”. Trist att det ska behöva vara så men jag tror att de kan få fart på läkarna och förmodligen hjälpa Mio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *