Dag: 4 november, 2018

Dags att bli lycklig!

Hurra! Nu har jag snickrat ihop hela min föreläsning och kan stolt börja sälja biljetter till själva premiärföreläsningen. Så himlans kul! Alla ni som bor i Malmö – ni kommer väl? 
Föreläsningen är ca. en timme och jag kommer utgå från mina egna erfarenheter där jag både har startat företag, lagt ner företag, sagt upp mig utan att veta nåt om morgondagen, brutit relationer, rattat allt med ett allvarligt sjukt barn osv. Så många gånger – när jag har hoppat av och gjort en stor förändring – som jag har önskat att jag hade nån slags guide i handen för att veta vilka verktyg som skulle kunna hjälpa mig att göra saker lättare och bättre. Och vet ni vad det fina är? Nu har jag gjort den där guiden – och den är exakt det som jag kommer föreläsa om. Jag kommer ge er väldigt konkreta verktyg som ni kan använda när ni ska hoppa eller göra en stor förändring och gå mot ett lyckligare jag! Bra va? Jag är så lättad över att ha det här på plats och håller tummarna hårt, hårt, hårt för att ni är många som kommer. Tänk om det bara blir jag och mina BFF's…?
Och så får ni jättegärna följa min nya Facebooksida här.

Kommentera (32)

Rensa garderoberna!

God morgon! Igår måste ha varit min mest produktiva dag på länge. Först jobbade jag från tidig morgon med att sitta och skicka en himla massa mail. Ja, jag skrev dem alltså men skickade inte dem än, utan schemalade de till måndag morgon. Älskar att man kan göra det! Jag jobbade i över tio timmar och hade bara en paus när jag åt gröt. Haha… ville inte ens åka och handla för att jag var så inne i det jag gjorde, och liksom ville få det gjort. 
Sen på eftermiddagen och kvällen så skulle man kunna tänka sig att jag då la mig i soffan och softade, men nix! Jag kände nog att jag faktiskt ville göra nåt mer fysiskt, och egentligen var det inte meningen att det skulle bli en sån stor apparat men plötsligt så hade jag dragit ut alla kläder ur garderoben och var i rensartagen.
Ja men ni ser ju…
När jag gör rensningar så gör jag rejäla rensningar. Jag tar ut allt, och sen så hänger jag bara tillbaka de plagg som jag verkligen älskar och som jag känner att jag skulle vilja använda typ imorgon. Allt annat åker. Jag brukar skicka iväg allt som jag har rensat ut, via Sellpy, men den här gången är det för många dyra plagg så då får jag nog kavla upp ärmarna och köra Tradera istället. 
Men till rensningen nu då… Jag vill verkligen rekommendera er att göra det! Det är en sån himla härlig känsla när man har 100 procent koll på allt man har. Man vet liksom exakt hur många vita t-shirts man har och hur många par hela nylonstrumpbyxor som ligger där… Och så blir det luftigare i garderoben och luftigare i sinnet. Ja men det är nåt väldigt renande med att rensa. Jag älskar att jag nu har full koll på mina garderober och tänker att jag ska fortsätta med barnens kläder sen nån dag… Jag mår mycket bättre om det är rent på insidan och lite stökigt på utsidan än tvärtom, hur är det för er? ?
Den här lille kille tröttnade till slut på att bli omringad av kläder och prylar, så han stack in i sovrummet istället…
 
 

Kommentera (64)